Hi Fashionlover

Femme Homme Enfants

Chaussures

Vêtements

Sacs

Accessoires

Collection de mariages

Looks

Marques

Chaussures

Vêtements

Sacs

Accessoires

Looks

Bébé

Chaussures fille

Vêtements pour filles

Chaussures pour garçons

Vêtements pour garçon

Het kan écht: nooit meer de verkeerde schoenmaat

Het kan écht: nooit meer de verkeerde schoenmaat
Dankzij onze twee nieuwe tools vind je bij Omoda altijd de perfecte schoen. Online én in de winkels.

Drie schoenendozen op elkaar gestapeld in de hoek van je woonkamer. Hetzelfde prachtpaar in iedere doos, maar wel in verschillende maten, want je hebt géén idee hoe de schoen valt. Bang dat je een maat zou shoppen die nare blaren oplevert, omdat ‘ie toch niet goed aansluit. Zo shop jij online je nieuwe stappers. En vele anderen met jou, want dat ís ook lastig. Tot je persoonlijk maatadvies bij Omoda ontdekt. Met deze service vind jij altijd de perfecte shoe fit bij Omoda. Online én in de winkels. 

Persoonlijk maatadvies dankzij de nieuwste technologie

Persoonlijk maatadvies geven we bij Omoda al bijna 150 jaar. Maar nu doen we dat nóg beter met behulp van de nieuwste technologie. We stellen je graag voor aan onze 3D-voetscanner (te vinden in bijna alle Omoda-winkels) en de online schoenmaatvergelijker. Twee handige tools die jou helpen bij het shoppen van de juiste schoen én maat voor jou. Niet alleen in de winkel, maar juist ook online. Kortom: Omoda staat je bij met raad en maat. 

Ren voor die 3D-scan 

De Omoda-voetscanner maakt gratis jouw persoonlijke 3D-voetscan. Dit kan in bijna al onze winkels en een van mijn collega’s helpt je met liefde op weg. Zo ontdek je welke schoenen er naadloos op jouw voeten aansluiten én welke maat jij daarvan nodig hebt. We bewaren jouw 3D-voetscan in je Omoda-account, zodat je altijd de juiste maat kiest in onze onlineshop en in de winkel. Extra handig: de voetscanner geeft met een groeicurve een betrouwbare inschatting van de ontwikkeling van kindervoeten. Zo weet je precies wanneer jouw kleintje aan nieuwe schoenen toe is. Je kunt meerdere voetscans in één Omoda-account bewaren. Dus niet alleen die van jezelf, maar bijvoorbeeld ook van je kind of partner. Als dát niet handig is. 

Personal preference

Misschien shop jij liever een half maatje groter, omdat je graag dikke sokken draagt. En ik houd het precies op het aangegeven maatadvies omdat ik van dunne sneakersokjes houd. Goed nieuws: persoonlijke voorkeur nemen we óók mee in ons maatadvies voor jou. Je geeft de voetscanner feedback nadat je de aanbevolen maat hebt gepast en hij onthoudt voor een volgende keer: deze shoe lover wil ‘m een halve maat groter. De technologie van tegenwoordig. 

Vergelijk jouw schoenmaten

Online shop je ook de ideale fit. Je maakt gemakkelijk een schoenprofiel aan met onze schoenmaatvergelijker. Je geeft dan aan welke modellen je al met plezier draagt en wij adviseren de perfecte maat voor het paar dat jij op het oog hebt. Draag je bijvoorbeeld maat 40 van een enkellaarsje in het ene merk? Dan meten en weten wij precies dat jij maat 40,5 nodig hebt van een sneaker van een ander merk. Normaal gesproken is mijn advies om niet te veel te vergelijken, want daar word je vaak niet beter van. Maar in dit geval: zéker doen. 

Damesschoenen Herenschoenen

Meisjesschoenen Jongensschoenen

Hoe krijg ik persoonlijk maatadvies?

Persoonlijk maatadvies bij Omoda is zéker weten dat een schoen jou past en dus nooit meer verkeerde of verschillende maten bestellen. En dat he-le-maal gratis. Because we love you back. Dus waar wacht je nog op? Ren naar de winkel bij jou in de buurt en maak die scan. Of vind online jouw perfecte shoe fit met onze vergelijker. 

In onze winkel

1. Kom langs in een van onze winkels 
2. Maak gratis jouw professionele scan met de Omoda-voetscanner 
3. Vind jouw perfecte schoen én maat met je persoonlijke 3D-voetscan 
4. Hiermee shop je de perfecte shoe fit

Maak in een van de Omoda-winkels gratis jouw persoonlijke 3D-voetscan.

Vind een Omoda-winkel

In onze onlineshop

Shop online op basis van jouw 3D-voetscan 
1. Vind jouw favoriete schoen op Omoda.nl 
2. Log in en gebruik jouw 3D-voetscan 
3. Wij vinden de perfecte maat voor jouw nieuwe paar 
 
Shop online op basis van eerder gekochte schoenen 
1. Vind jouw favoriete schoen op Omoda.nl 
2. Geef in onze schoenmaatvergelijker aan welk model je al met plezier draagt 
3. Wij vinden de perfecte maat voor jouw nieuwe paar 

Bekijk hier de video over persoonlijk maatadvies

 

Dag, retourneren! Doei zere voeten vanwege de verkeerde schoenmaat. Ajuus, stapel schoenendozen in de hoek van je woonkamer. En hállo altijd de perfecte shoe fit bij Omoda. Welke stappers shop jij straks met persoonlijk maatadvies? Deel ze met ons via @omoda.

Schoenentrends voor dames

Schoenentrends voor heren

Schoenentrends voor kinderen

Juist als familiebedrijf wil Omoda er zijn voor volgende generaties. Niet alleen door kindervoeten te omhullen met een fijne schoen in de juiste maat. Maar ook door de retouren te verminderen en CO2-uitstoot te beperken. Benieuwd wat wij verder doen om te vergroenen? Ontdek het hier.

Oui, ça a marché !

L'article a été ajouté à votre panier. Visualiser le panier

Oui, ça a marché !

Accéder à mon compte