Hi Fashionlover

Femme Homme Enfants

Chaussures

Vêtements

Sacs

Accessoires

Collection de mariages

Looks

Marques

Chaussures

Vêtements

Sacs

Accessoires

Looks

Bébé

Chaussures fille

Vêtements pour filles

Chaussures pour garçons

Vêtements pour garçon

Niet weggooien, maar verzamelen

Voor álle schoenen een bestemming.

Als je een schoenendoos opent, zie je een mooi paar schoenen in die doos liggen. Een paar, twee dus. Maar af en toe dan gebeurt het dat we een doos openen en er ligt maar één schoen in de doos. Dat is natuurlijk niet heel erg handig. Ook een beetje zonde als je net nieuwe schoenen hebt besteld en er komt er maar één thuis aan. Wat gebeurt er dan met die eenling schoen? Dat ga je hier ontdekken. 

Das pech, schoen weg. Of toch niet? 

Schoenen komen in paren, maar het komt nogal eens voor dat één van de twee kwijt raakt. Eenlingen noemen we dat. Deze proberen we altijd te matchen aan eenzelfde schoen. Vaak lukt dat, maar zijn de twee schoenen dan allebei een andere maat: een onpaar. Gelukkig betekent dat niet dat we er niemand blij mee kunnen maken. Want wat als je ongelijke voeten hebt? Daarom werken wij samen met Onpaarschoenen.nl, een website die onze onparen aanbiedt. Zo kan iédereen leuke schoenen kopen en krijgen ook de ongelijke schoenen een goede bestemming.

Oude schoenen, nieuw doel

Ik ben er zelf ook schuldig aan, want ik wil ook er ook heel erg graag on trend bij lopen. En er zijn nog al veel verschillende trends in de schoenenwereld. Ieder seizoen worden allerlei gave, nieuwe en trendy schoenen ingekocht en toegevoegd aan onze handpicked collectie. Maar dat betekent niet dat we niet duurzaam omgaan met ‘oude’ schoenen. Schoenen van eerdere seizoenen verkopen wij met korting in onze outlets en we organiseren ook jaarlijks een magazijnverkoop. 

Wees dus maar niet bang dat we schoenen weg gooien, want we willen iedereen gelukkig maken met mooie nieuwe schoenen. En als jij ongelijke voeten hebt dan weet je ook gelijk waar je kunt gaan shoppen. 

Samen voor zo weinig mogelijk verspilling 

Geef kleding een tweede leven 

Duurzamere en vegan schoenen gemakkelijk te vinden 

 

Oui, ça a marché !

L'article a été ajouté à votre panier. Visualiser le panier

Oui, ça a marché !

Accéder à mon compte