Hi Fashionlover

Femme Homme Enfants
null

Vêtements

null

Chaussures

null

Sacs

null

Accessoires

null

Looks

null

Marques

null

Collection de mariages

null

Bébé

null

Vêtements pour filles

null

Chaussures fille

null

Vêtements pour garçon

null

Chaussures pour garçons

Commandé avant 22:00, livré demain*
Plus de 8000 chaussures
Livraison* et retour gratuits
Paiement après réception
Fermer
Commandé avant 22:00, livré demain*

*Les délais de livraison peuvent varier si votre paquet consiste d'un article provenant de nos magasins ou une entrepôt externe.

Plus de 8000 chaussures

Une grande selection de vêtements, chaussures, sacs et accessoires.

Livraison* et retour gratuits

Livraison gratuite à partir de 50 euros en Belgique lorsque vous êtes membre du Club. Pour les livraisons en France vous payez 4,95 euros.

Paiement après réception

Payez en 21 jours.

De Zeeuwse zonuurtjes

De Zeeuwse zonuurtjes
1.700 vierkante meter aan Omoda-zonnepanelen.

Wist je dat Zeeland de zonnigste provincie is van Nederland? In de zomer zit deze zonnige provincie vol met toeristen die van het heerlijke weer aan het genieten zijn. Maar Omoda zet deze geweldige zonnestraaltjes om in groene energie. Het dak van het distributie centrum ligt vol met zonnepanelen die er voor zorgen dat Omoda op groene stroom draait. 

Zonnestraaltjes in Zierikzee 

Doordat er 1.700 vierkante meter aan zonnepanelen ligt op het dak van het distributiecentrum, zitten onze eigen zonnestraaltjes in het kantoor en distributie er warm bij tijdens de koude dagen. Want de zonnepanelen leveren per jaar gemiddeld 275 duizend Watt op. Nu denk je misschien: wat kun je daar dan allemaal mee doen? De helft van al deze energie is al genoeg om het hoofdkantoor en het distributiecentrum, inclusief alle machines, te voorzien van stroom. Hoe gaaf is dat! De rest van de zonnestroom leveren we teug aan het energienet. Maar niet alleen ons headquarter in Zierikzee draait op hernieuwbare energie, ook alle Omoda-winkels draaien op groene stroom. 

Ons bin zuunig  

Naast dat er enorm veel zonnepanelen op het dak liggen om de stroom groen te houden, letten we nog steeds erg goed op ons energieverbruik . 

  • In alle magazijnen en op het hoofdkantoor hebben we bewegingssensoren voor het licht. Zo staan de ledlampen nooit onnodig aan. 
  • De Omoda-winkels worden verwarmd en gekoeld met Variable Refrigerant Flow (VRF) systemen. Dit systeem gebruikt de buitenlucht voor 75 procent van z’n benodigde  energie en alleen de overige 25 procent komt van elektriciteit.  


Bij Omoda vinden wij het dus erg belangrijk dat we gebruikmaken  van groene stroom en dat we er zo bewust mogelijk mee om gaan. Ik ben benieuwd hoe jij dit thuis doet. En heb je nog een goede tip? Laat het dan zeker aan mij weten door een mailtje te sturen naar marketing@omoda.nl. 
 

Omoda's ecobox

Inpakmachine 

Op weg naar groen 

Oui, ça a marché !

L'article a été ajouté à votre panier. Visualiser le panier

Oui, ça a marché !

Accéder à mon compte