Hi Fashionlover

Femme Homme Enfants

Chaussures

Vêtements

Sacs

Accessoires

Collection de mariages

Looks

Marques

Chaussures

Vêtements

Sacs

Accessoires

Looks

Bébé

Chaussures fille

Vêtements pour filles

Chaussures pour garçons

Vêtements pour garçon

De Zeeuwse zonuurtjes

De Zeeuwse zonuurtjes
1.700 vierkante meter aan Omoda-zonnepanelen.

Wist je dat Zeeland de zonnigste provincie is van Nederland? In de zomer zit deze zonnige provincie vol met toeristen die van het heerlijke weer aan het genieten zijn. Maar Omoda zet deze geweldige zonnestraaltjes om in groene energie. Het dak van het distributie centrum ligt vol met zonnepanelen die er voor zorgen dat Omoda op groene stroom draait. 

Zonnestraaltjes in Zierikzee 

Doordat er 1.700 vierkante meter aan zonnepanelen ligt op het dak van het distributiecentrum, zitten onze eigen zonnestraaltjes in het kantoor en distributie er warm bij tijdens de koude dagen. Want de zonnepanelen leveren per jaar gemiddeld 275 duizend Watt op. Nu denk je misschien: wat kun je daar dan allemaal mee doen? De helft van al deze energie is al genoeg om het hoofdkantoor en het distributiecentrum, inclusief alle machines, te voorzien van stroom. Hoe gaaf is dat! De rest van de zonnestroom leveren we teug aan het energienet. Maar niet alleen ons headquarter in Zierikzee draait op hernieuwbare energie, ook alle Omoda-winkels draaien op groene stroom. 

Ons bin zuunig  

Naast dat er enorm veel zonnepanelen op het dak liggen om de stroom groen te houden, letten we nog steeds erg goed op ons energieverbruik . 

  • In alle magazijnen en op het hoofdkantoor hebben we bewegingssensoren voor het licht. Zo staan de ledlampen nooit onnodig aan. 
  • De Omoda-winkels worden verwarmd en gekoeld met Variable Refrigerant Flow (VRF) systemen. Dit systeem gebruikt de buitenlucht voor 75 procent van z’n benodigde  energie en alleen de overige 25 procent komt van elektriciteit.  


Bij Omoda vinden wij het dus erg belangrijk dat we gebruikmaken  van groene stroom en dat we er zo bewust mogelijk mee om gaan. Ik ben benieuwd hoe jij dit thuis doet. En heb je nog een goede tip? Laat het dan zeker aan mij weten door een mailtje te sturen naar marketing@omoda.nl. 
 

Omoda's ecobox

Inpakmachine 

Op weg naar groen 

Oui, ça a marché !

L'article a été ajouté à votre panier. Visualiser le panier

Oui, ça a marché !

Accéder à mon compte