Hi Fashionlover

Femme Homme Enfants

Chaussures

Vêtements

Sacs

Accessoires

Collection de mariages

Looks

Marques

Chaussures

Vêtements

Sacs

Accessoires

Looks

Bébé

Chaussures fille

Vêtements pour filles

Chaussures pour garçons

Vêtements pour garçon

De welbekende Omoda-tassen

De welbekende Omoda-tassen
De multi-inzetbare Omoda-shopper en gerecycled karton.

Ze zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken: de Omoda-tassen. Ik gebruik ze ook voor van alles en nog wat. We zien ze voorbijkomen als boodschappentas, strandtas, sporttas, noem het maar op. Het is natuurlijk ook een hele handige tas want je kunt er ontzettend veel spullen in stoppen. Maar die geweldige Omoda-shoppers zijn er niet alleen voor de handigheid. Hoezo hebben wij nu eigenlijk gekozen voor die shoppers in plaats van een papieren tasje? Daar kom je achter in deze blog. 

Hergebruiken die handel 

De reden dat wij geen papieren tasjes meegeven, maar tassen van canvas en gelamineerd polypropeen (moeilijk woord voor plastic, ook wel afgekort als PP) is dat je die veel vaker kunt  gebruiken. PP wordt bijvoorbeeld ook gebruikt in babyflesjes, broodtrommels en drinkbekers. Bij de shoppers van PP is het zo dat de milieu-impact na vier keer gebruiken al lager is dan van een papieren tas. En de designs zijn zo leuk dat je bijna  speciaal voor de tas wat zou kopen… 
 

Jouw bestelling in een gerecycled jasje 

Niet alleen de Omoda-shopper is zo duurzaam mogelijk gemaakt, maar we willen ook dat jouw bestelling zo milieuvriendelijk  bij jou  thuis komt. Al onze verzenddozen zijn gemaakt van gerecycled karton. We hebben twee soorten dozen:   

  • Dozen voor de inpakmachine: worden geproduceerd in Duitsland en bestaan voor 90 tot 95 procent uit gerecycled papier, 5 tot 10 procent uit houtvezels en zetmeel. Dit wordt vermengd tot pulp, waarbij het zetmeel zorgt voor de binding en stevigheid.
  • Handmatig ingepakte dozen: deze zijn voor 100 procent gemaakt van recyclebaar papier. Alle lagen van het karton zijn op zichzelf ook al minimaal één keer gerecycled. Dit gerecyclede papier komt uit Nederland, België en Turkije . 
  • De Omoda-verzendzakken: de verzendzakken waar  fashion-items  in verstuurd worden zijn gemaakt van 75 procent gerecycled materiaal en de zakken zijn ook nog eens 100 procent recyclebaar. 

Die handige Omoda-shopper die je overal mee naar toe sleept is dus niet alleen supermakkelijk maar ook nog eens lekker duurzaam. Twee vliegen in een klap. Waar neem jij de fleurige shopper mee naartoe? Misschien gaat de tas wel mee over de hele wereld, ik ben benieuwd. 

Geef kleding een tweede leven 

Nooit meer de verkeerde schoenmaat

Insprayservice: duurzaam én makkelijk

 

Oui, ça a marché !

L'article a été ajouté à votre panier. Visualiser le panier

Oui, ça a marché !

Accéder à mon compte