Gouda

Zeugstraat 96
2801 JD Gouda
Deze winkel is momenteel geopend
Gouda
Openingstijden:
Maandag:
13:00 - 18:00
Dinsdag:
09:30 - 18:00
Woensdag:
09:30 - 18:00
Donderdag:
09:30 - 21:00
Vrijdag:
09:30 - 18:00
Zaterdag:
09:30 - 18:00
Zondag:
Gesloten
Gouda ligt in het stedelijke gebied, de Randstad, waardoor het makkelijk te bereiken is. Omoda zit midden in het centrum van de bruisende stad waar je heerlijk kunt shoppen. Deze vestiging is in 2007 geopend tegenover De Waag; waar vroeger de kaas werd gewogen. Iedere zomer wordt op deze plek nog steeds kaas verhandeld op de donderdagse toeristenmarkt. Het Omoda team streeft ernaar iedere klant persoonlijk zo goed mogelijk te helpen bij het zoeken naar een paar schoenen. De tevredenheid van de klant staat voorop. Het is net dat beetje extra wat Omoda voor de klanten over heeft. De schoenenwinkel in Gouda is modern ingericht, waardoor de nieuwste schoenencollecties mooi tot hun recht komen in het strakke, stijlvolle design.

Omoda Gouda was de eerste winkel met een transparante kassa. Dit betekent dat je niet meer tegenover, maar naast onze medewerkers kan staan tijdens het afrekenen van je nieuwste bestelling. Ben je in Gouda? Vergeet dan niet door de Zeugstraat te lopen en onze schoenencollectie te bewonderen. Het Omoda team staat altijd voor je klaar!

In de online shop van Omoda zie je direct of jouw favoriete paar op voorraad is in de winkel. Ook is het mogelijk om items te reserveren, zodat je ze altijd kan passen als je langskomt. En ben je niet thuis om je pakket in ontvangst te nemen? Afhalen kan nu ook tijdens openingstijden in een Omoda-winkel naar jouw keuze.  

Wil je een bestelling retour sturen? Dat kan natuurlijk via het retourproces, maar je mag de items ook in deze Omoda-winkel afgeven. Je krijgt het door jou betaalde bedrag dan zo snel mogelijk teruggestort op je rekening. Dan kan je meteen dat andere, leuke paar in de winkel passen.