Shabbies

Shabbies Amsterdam

Uit het Nederlandse Amsterdam komt het label Shabbies Amsterdam, waarvan we trots zijn dat we het in onze online shop mogen aanbieden. Het merk is afkomstig van de bekende modeontwerper Fred de la Bretonière.

Shabbies Amsterdam heeft alles in huis voor jou!

Omoda is trots om Shabbies online aan te kunnen bieden. Niet alleen de Shabbies laarzen, maar ook de mooi ontworpen Shabbies tassen zijn in de online collectie opgenomen. De Shabbies hebben een ruim verleden, ze zijn namelijk gebaseerd op een ontwerp van Fred de la Bretonière uit 1980. Het merk heeft ook een grote toekomst, de originaliteit en stijl zal menigeen verleiden. Het nonchalante en stoere karakter van de Shabbies slaat aan, ze hebben een zeer moderne trend en er wordt gebruik gemaakt van mooie materialen. Er is extra aandacht voor voeringen, leersoorten en het comfort. De accessoires vormen een geheel met de rest van de collectie en de trends van ieder seizoen.

Met Shabbies onderstreep je jouw persoonlijkheid en zet je de toon voor een eigen stijl. De producten laten je stralen met een goed gedoseerde nonchalance. Ondanks de stoerheid van de producten zijn ze toch vrouwelijk en elegant. De basis is klassiek en de modieuze finishing touch maakt het plaatje compleet. Ieder product van Shabbies gaat er eigenlijk mooier uitzien naarmate het ouder wordt. In de online shop is het mooi, in het dagelijks leven krijgt het de ziel van de gebruiker. Ze zijn te gebruiken bij een breed scala aan activiteiten, van een middag winkelen tot aan die spetterende party. De Shabbies worden namelijk een verlengstuk van jezelf, ze krijgen karakter. Neem eens een kijkje bij de online collectie en laat jezelf verrassen.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.be maakt gebruik van cookies