Heren

Reviews

5 sterren
20 juli 2019 Door carlito
sneakers

zeer mooie schoen aan een mooie prijs ! Omoda : de winkel om schoenen te kopen on line

4 sterren
18 juli 2019 Door May
Tevreden

De Mjus sandalen voor mijn man zijn mooi. Er zijn niet zoveel mooie sandalen voor mannen buiten de sportieve wandelsandalen.

5 sterren
13 juli 2019 Door Nancy
Zwarte TIMBERLAND Sneakers ADVENTURE 2.0 CUPSOLE A

Besteld voor mijn zoon die moeilijk gepaste schoenen vindt wegens brede voeten. Deze passen hem zo goed dat hij ze nog in een andere kleur kocht.

Grote collectie herenschoenen online

Bij Omoda vind je een grote collectie schoenen voor heren van diverse topmerken. In de online shop ontdek je niet alleen heel veel soorten, maar ook altijd de nieuwste schoenentrends. Bovendien heb je hier het gemak van online bestellen, zodat je vanaf jouw thuis gemakkelijk herenschoenen thuis kunt laten bezorgen. In de collectie herenschoenen vind je heel veel stijlen. Vooral de sportieve stijl is populair onder onze klanten, daarom heeft Omoda een grote collectie sneakers en sportieve schoenen in de collectie. In de nieuwe najaarscollectie ontdek je bovendien de hippe bergschoenen, bijvoorbeeld van de merken Timberland, PME en G-Star. Naast de sportieve stijl heeft Omoda ook heel veel nette en geklede schoenen voor heren, van merken als Adidas, Giorgio, Van Lier, Greve en Floris van Bommel. Deze schoenen kun je dragen onder een pak, maar ook casual bij een jeans. Natuurlijk maak je jouw outfit af met een bijpassende herenriem, die je vindt in de collectie accessoires van Omoda. Bestel nu jouw favoriete herenschoenen online en jouw bestelling wordt binnen drie dagen gratis bij je thuis afgeleverd.