-

Heren

Reviews

5 sterren
19 januari 2019 Door Alain Van oost
Wauw

Deze schoenen zijn echt zo super , dragen zeer goed en voelen licht aan en ook de onderhoud is zo gedaan

5 sterren
19 januari 2019 Door Alin Van oost
Super

Super schoen, en zeker super service in Terneuzen. Bedankt Terneuzen . In Antwerpen ook gekocht en daar zelfs onze bestand niet eens gevraagd. Dus alle credits kwijt

2 sterren
15 januari 2019 Door Geert Vandyck
Matige kwaliteit

Ik was benieuwd naar het huismerk. Ik had het nog nooit aan mijn voet gehad. De eerste maanden scoorde deze schoen heel hoog qua draagcomfort, maar al snel begon de binnenstof (die is oranje) kleur af te geven aan mijn sokken. Het zijn oranje vlekken die je er nog onmogelijk uitkrijgt. Wees dus bereid al je sokken te vervangen. Na een halfjaar, kwam de hiel al los. Je betaalt neit veel voor deze schoen, maar je krijgt er dan ook niet veel voor terug.

Grote collectie herenschoenen online

Bij Omoda vind je een grote collectie schoenen voor heren van diverse topmerken. In de online shop ontdek je niet alleen heel veel soorten, maar ook altijd de nieuwste schoenentrends. Bovendien heb je hier het gemak van online bestellen, zodat je vanaf jouw thuis gemakkelijk herenschoenen thuis kunt laten bezorgen. In de collectie herenschoenen vind je heel veel stijlen. Vooral de sportieve stijl is populair onder onze klanten, daarom heeft Omoda een grote collectie sneakers en sportieve schoenen in de collectie. In de nieuwe najaarscollectie ontdek je bovendien de hippe bergschoenen, bijvoorbeeld van de merken Timberland, PME en G-Star. Naast de sportieve stijl heeft Omoda ook heel veel nette en geklede schoenen voor heren, van merken als Adidas, Giorgio, Van Lier, Greve en Floris van Bommel. Deze schoenen kun je dragen onder een pak, maar ook casual bij een jeans. Natuurlijk maak je jouw outfit af met een bijpassende herenriem, die je vindt in de collectie accessoires van Omoda. Bestel nu jouw favoriete herenschoenen online en jouw bestelling wordt binnen drie dagen gratis bij je thuis afgeleverd.