Omhoog

Teva

Mark Thatcher was de riviergids die ons jaren geleden Teva introduceerde. Begonnen als echt watermerk, is het nu uitgegroeid tot volwaardig fashion label met een prachtige online collectie. 
null

Teva: stoer outdoormerk

In 1984 realiseerde een riviergids in Grand Canyon zich ineens dat iedereen wel iets van avontuur in zich heeft en dat je dat alleen maar hoeft aan te boren. Het enige wat mensen tegenhoudt om te genieten van de levensstijl waar hij zo van hield was... een simpele uitnodiging. Vanaf dat moment zorgde hij ervoor dat hij die uitnodiging maakte. Dat begon heel simpel, met een horlogebandje van klittenband vastgemaakt op een teenslipper. Maar inmiddels zijn de Teva sandalen een icoon geworden dat tot ieders verbeelding spreekt. En natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar in de online shop van Omoda.

Sportieve sandalen van Teva 

Over de hele wereld hebben mensen al de uitnodiging aangenomen om op avontuur te gaan en hebben ze die "trek-aan-en-gaan", spontane mentaliteit gevonden. En dat was precies het doel van die riviergids. Alles wat Teva doet en alles wat het label maakt staat ten dienste van de avontuurlijke geest. Omdat Teva weet dat spontane momenten zorgen voor de beste herinneringen. Dankzij de Omoda online shop kan ook jij je avontuurlijke geest oproepen. Geniet van het buitenleven dankzij onze uitgebreide online collectie van Teva. Je bestelt alles van Teva snel en gemakkelijk online bij Omoda, zodat je des te sneller op pad kunt gaan. Wie weet zitten jouw perfecte sandalen wel in de Teva sale!