Gratis verzending
100 dagen bedenktijd
Achteraf betalen mogelijk
Gratis terugsturen
Inklappen
Gratis verzending

Gratis verzending vanaf EUR 50,- en altijd gratis met een Club-Omoda account.

100 dagen bedenktijd

Wat langer nodig om te beslissen? Je bestelling mag tot 100 dagen ongedragen retour – kosteloos natuurlijk.

Achteraf betalen mogelijk

Betaal tot 14 dagen achteraf met AfterPay. Eenvoudig met één klik.

Gratis terugsturen

Terugsturen bij Omoda is altijd gratis. Dat kan in de Omoda-winkel in Antwerpen of bij een Bpost punt bij jou in de buurt.

Rehab

Rehab richt zich op mensen met een passie voor mode en een eigen identiteit. Daarom is de stijl van het merk zeer divers, wat ook meteen terug te zien is in onze online collectie. Kijkt u gerust rond. 
null

Deel jouw identiteit met Rehab

Nog vrij nieuw in de markt en zelfs afkomstig uit ons eigen land! Rehab richtte zich vanaf 2008 geheel op fashion. Wat ooit begon voor de mannen is nu ook verkrijgbaar voor vrouwen. De kwaliteit van dit merk is niet te evenaren en wordt op unieke wijze aangekleed. Kom er dus snel achter welke must-haves voor jouw klaarliggen! Casual gecombineerd met stijl maakt het merk Rehab authentiek. Voor de sportieve schoenliefhebber is een uitgebreid assortiment beschikbaar. Terwijl je ook kunt kiezen voor een klassieke variant. Welke stijl jij kiest is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw modewens. In ieder geval worden de Rehab schoenen met hoge kwaliteit in het Zuiden van Europa gemaakt. Vooral het gebruik van verschillende materialen, de opvallende details en het gebruik van kleur maakt de keuze eenvoudig. Rehab bied met veel innovatie een trendy collectie! Een eigen identiteit is van groot belang. Het merk Rehab heeft zich dan ook geheel daarop toegespitst. Het tonen van wie jij bent is de rode draad bij het ontwerpen en ontwikkelen van deze unieke schoen. Een speciaal design of drukke print? Niets is te gek en wordt dan ook met volle overgave gebruikt bij de vervaardiging. De eigentijdse ontwerpen met opvallende details passen geheel bij de mode en maken jouw persoonlijkheid zichtbaar. Voor elke specifieke schoenzool biedt Rehab de perfecte schoen. Kijk snel in de collectie en vind jouw favoriet!