Red-Rag

Red-Rag

Het merk Red Rag staat bekend om de ruige uitstraling van de modellen. Niet voor niets is het merk immens populair onder kinderen en jongeren. De creaties zien er speels en levendig uit. 

Red-Rag: een lifestyle

Iedereen weet hoe moeilijk het soms is echt die perfecte match te vinden die precies bij je past. Je wilt niet te braaf zijn, niet te degelijk maar ook niet te overdreven trendy. Red-Rag zag dat probleem in 2004 en bedacht er iets op: eigenwijze schoenen, mooi maar anders, waarbij iedereen wel iets van zijn of haar gading kan vinden. Door kwaliteit als uitgangspunt te nemen, waren de designers van Red-Rag voor de rest vrij om precies te maken wat ze wensten. Vrijheid hoort bij de uitstraling van Red-Rag.

De eerste collecties waren voor kinderen. De jongensschoenen en meisjesschoenen vielen op door hun details en kleuren, tot grote blijdschap van deze doelgroep. Een jaar later kwamen de collecties voor volwassenen, waaronder damesschoenen, en deze waren al net zo origineel. Inmiddels heeft Red-Rag zich ontwikkeld tot één van de belangrijkste ontwerpers van sassy maar zeer draagbare modellen voor mensen die houden van apart, van mooi en van chic.

Het is belangrijker om een eigen stijl te hebben dan om je voor elke gelegenheid anders te kleden. Daarvoor heb je items in je kledingkast nodig die je bij elke gelegenheid kunt dragen. Op die manier zie je er altijd goed uit terwijl je toch jezelf blijft. Dat voelt goed en het is precies de filosofie van Red-Rag. Bekijk snel het assortiment, bijvoorbeeld de gewilde sandalen.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.be maakt gebruik van cookies