Gratis verzending
100 dagen bedenktijd
Gratis terugsturen
Achteraf betalen mogelijk
Inklappen
Gratis verzending

Gratis verzending vanaf EUR 50,- en altijd gratis met een Club-Omoda account.

100 dagen bedenktijd

Wat langer nodig om te beslissen? Je bestelling mag tot 100 dagen ongedragen retour – kosteloos natuurlijk.

Gratis terugsturen

Terugsturen bij Omoda is altijd gratis. Dat kan in de Omoda-winkel in Antwerpen of bij een Bpost punt bij jou in de buurt.

Achteraf betalen mogelijk

Betaal tot 14 dagen achteraf met AfterPay. Eenvoudig met één klik.

Panama Jack

Avontuur en mode gaan samen. Dat bewijst Panama Jack keer op keer met stoere collecties. Deze producten zijn uiterst geschikt om de natuur mee te trotseren en zien er daarnaast stijlvol uit. 
Panama Jack

Get ready met Panama Jack

Ruwe wegen, lange stranden of een fanatieke wandeling; met Panama Jack sta je klaar voor elk nieuw avontuur! Dit authentieke merk geeft je al sinds 1989 vertrouwen, comfort en kwaliteit. Panama Jack is een merk dat bekend staat om zijn back-to-basic modellen met een vintage look. In de allround collectie geven ze elk jaar twist aan hun modellen en gaan ze mee met de trends van nu. Panama Jack is totally up-to-date! Het stabiele merk is opgericht in 1989 in Spanje en heeft jarenlange ervaring waardoor er een hoge kwaliteit wordt geleverd door perfecte vakmanschap. De temperamentvolle Spanjaarden uiten hun passie bij het maken van de schoenen die hierdoor liefde en toewijding uitstralen. Elk detail op de ontwerpen is met zoveel toewijding en aandacht handgemaakt dat je deze comfort en kwaliteit direct ervaart als je op de Panama Jacks weg wandelt. Bij het maken van de Panama Jack collectie wordt er gedacht en gehandeld vanuit een respect voor de natuur. Het merk weerspiegeld dit principes niet alleen in de collectie maar ook nemen zij deze mee in hun maatschappelijke verantwoording. Bij de productie van de schoenen vinden ze het belangrijk dat ze het milieu beschermen, culturele ontwikkelingen ondersteunen en over de hele wereld goede doelen helpen. Ze werken bijvoorbeeld samen met stichtingen Ruta BBVA en stichting Vicente Ferrer. Als je opzoek gaat naar het avontuur of je wilt juist style met comfort combineren kun je je hart luchten met deze stevige collectie. Shockeren is niet de bedoeling maar verassen doen ze je wel de verschillende modellen van Panama Jack. Je kunt kiezen voor de standaard tijdloze klassieker of meegaan in de trendy stijl voor een ultieme mode look.  Jij bepaald hoe je ze draagt en zij nemen je mee op een dagelijks avontuur!