Omhoog

Nike

Nike’s wereldwijde bekendheid is te danken aan de bereidheid altijd weer te innoveren. Daarom zijn het allang niet meer alleen sportartikelen die u van dit merk bij ons online kunt kopen.
Nike

Nike: Shop deze super sportieve items online

Onze online Nike shop is niet weg te denken uit de collectie van Omoda. Omoda heeft sportieve Nike sneakers en Nike slippers in haar collectie. In 1962 werd het bedrijf Nike opgericht door Bill Bowerman en Phil Knight, toen nog onder de naam 'Blue Ribbon Sports'. In 1978 werd de naam veranderd in Nike, naar de Griekse godin van de overwinning. Deze naamsverandering is een goede zet geweest en heeft hen de nodige overwinningen gebracht. Toch zit het bij Nike niet alleen in de naam en dat kun je zien in de online shop. Het succes is te danken aan het product. Of je nou op zoek bent naar Nike schoenen of kleding, het ziet er allemaal even goed uit. Daarbij is duurzaamheid een belangrijke factor, constante innovaties moeten een onbegrensde toekomst voor de gebruikers creëren. Een voorbeeld zijn de traditionele sneakers van Nike, deze bestaat uit meerdere delen die aan elkaar zijn genaaid. De vakkundige kennis van de ontwerpers zorgen dat bij het samenvoegen van deze delen kracht en steun wordt gegeven waar nodig.

Trendy Nike collectie 

Nike is niet alleen een bedrijf van jarenlang vakmanschap, het heeft ook een neus voor design. In onze online shop ziet men niet alleen functionele producten, maar men ziet ook een mooie items. Fraaie kleurstellingen, trendy patronen en modieuze modellen. Met dit merk kom je bij iedere activiteit goed voor de dag. Niet alleen bij sportieve prestaties is het een gewild product, ook bij andere activiteiten kan de stijl van Nike goed worden ingepast. Neem eens een kijkje in de online shop en laat je verrassen door de diversiteit. Zit jouw perfecte paar niet tussen de items van de nieuwe collectie? Neem eens een kijkje in de Nike sale