Minnetonka

Minnetonka

Het merk Minnetonka bestaat al meer dan 60 jaar en is vernoemd naar een klein gelijknamig plaatsje. Dit oorspronkelijke Indianenmerk heeft een unieke collectie die u bij ons online kunt bestellen. 

Shop nu Minnetonka bij Omoda

Minnetonka, een wat een eigenzinnige uitstraling heft en met liefde gemaakt is voor iedereen. Naast alle andere top merken vind je bij ons ook dit merk in de online shop. Minnetonka staat voor vakmanschap wat al jaren oud is. In 1946 ontdekte meneer Miller dat de Amerikaanse countryside enorm mooi was en hij wilde dit uiten. En hoe kan dat beter dan met mode. Met traditionele, handgemaakte producten begonnen ze aan de eerste Minnetonka schoenen. Tot de dag van vandaag worden de modellen die je in de online shop vind met de hand gemaakt. Volgens de designers van Minnetonka kan alleen dan het beste uit de materialen gehaald worden.

Met de materialen heeft Minnetonka een stap voor op ieder ander. Ze gebruiken schapenvacht, hertenleer, elanden huid en suède, maar ook flexible leer en koeien huid. Dit zijn duurzame producten waardoor de schoenen en laarzen super lang mee gaan. Maar dat betekent ook dat het goed verzorgd moet worden door jouzelf! Als je deze pareltjes bestelt, kan je daarom het beste één van onze onderhoudsartikelen mee bestellen. Met bijvoorbeeld Nano-pro zal het vuil en water afgestoten worden, waardoor jouw bestelde Minnetonka’s langer mooi blijven. Ook deze artikelen vind je in onze online shop. Met deze stoere boots creëer jij de bohemian feel. Bestel jouw favo item nu en je kunt er na twee werkdagen al van genieten.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.be maakt gebruik van cookies