Mim-Pi

Mim-Pi

Het Nederlandse modelabel Mim-Pi maakt ieder seizoen een collectie met vrolijke, actieve en energieke meisjes in het achterhoofd. Alles van dit merk zorgt ervoor dat de kinderen makkelijk kunnen bewegen. Vrolijke, felle kleuren, stralende steentjes en mooie borduursels geven alle producten en modellen hun kenmerkende uitstraling.

  • Winnaar Becommerce 2017
  • Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Gratis retour
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Veilig online shoppen
Recent bekeken

Origineel & Uberhip: De collectie van Mim-Pi

Mim-Pi is een Nederlands modelabel voor meisjes. Het wil geluk en blijdschap verspreiden door het gebruik van felle, opvallende kleuren. Oprichtster en ontwerpster Eleonora Nieuwenhuizen reisde drie maanden lang door Zuidoost-Azië en ging daar op zoek naar lokale markten en winkeltjes. Ze ontdekte prachtige sieraden en mode en raakte geïnspireerd. Terug in Nederland verkocht ze de 6.000 paar oorbellen die ze had meegenomen met winst. Hierdoor kon ze weer op reis, maar dit keer om lokale fabrieken en producenten te leren kennen. Met de contacten en kennis die ze toen opdeed was het merk Mim-Pi ('droom' in het Indonesisch) geboren.

Het doel van Mim-Pi is om altijd innovatieve, lieve, hippe en betaalbare meisjesmode af te leveren. Leonora kijkt graag in magazines of online voor inspiratie en verzamelt als een raaf alles wat ze interessant vind. Haar motto is: je ogen moeten reizen. Dat geldt niet alleen in de letterlijke zin des woords, maar ook: soms moet je van perspectief wisselen om alles in eens anders te zien.

Mim-Pi gelooft erin dat het belangrijk is dat het geluk dat Mim-Pi verspreidt aan de klanten ook aan de leveranciers wordt gebracht. Elke collectie Mim-Pi schoenen wordt dus gemaakt door volwassenen die een eerlijke prijs krijgen voor hun werk.

Maak kans op 50,- shoptegoed schrijf je nu in!

Schrijf je in voor de Omoda-nieuwsbrief en ontvang info over new arrivals, trends en aanbiedingen. Je wekelijkse update about shoes.

Ik ontvang graag de nieuwsbrief voor:

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.be maakt gebruik van cookies