Voor 22:00 besteld, morgen in huis*
Meer dan 250 merken
Gratis verzending* en retour
Achteraf betalen mogelijk
Inklappen
Voor 22:00 besteld, morgen in huis*

Morgen een nieuwe outfit of een eye-catching accessoire nodig? Geen probleem – we leveren de volgende dag al.

Meer dan 250 merken

Ontdek ons grote assortiment met meer dan 250 topmerken!

Gratis verzending* en retour

Gratis verzending vanaf € 50,- of altijd gratis met een account. Retourneren is altijd gratis.

Achteraf betalen mogelijk

Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna. Eenvoudig met één klik.

10 tips om je koffer in te pakken

10 tips om je koffer in te pakken
Heb jij het gehad met inpakproblemen? Met deze tips pak je iedere koffer makkelijk in.

España, France, Italia, iedereen die deze zomer op reis gaat heeft altijd te maken met hetzelfde probleem. Het inpakken van je koffer. Een hoofdpijndossier, een haren-uit-je-hoofd-trek-met-zweet-op-je-rug-moment, ieder jaar weer. En omdat je echt niet zonder je favoriete sneakers, sandalen, slippers, jurkjes, jeans en zonnebrillen kan puilt je koffer compleet uit. Om te voorkomen dat jij blauwe plekken overhoudt aan je suitcase-worstelpartij geven wij je een lesje professioneel inpakken.

  1. Stop je schoenen vol. Je schoenen nemen veel te veel ruimte in beslag, daarom kan je ze maar beter goed gebruiken. Prop je ondergoed en sokken in je schoenen en voor je het weet heb je zeeën van ruimte over. (Hoe groter je maat, hoe meer er in kan)
  2. Leg je schoenen als eerste in je koffer met de neuzen van een paar in de tegengestelde richting. Zo kan je ze bijna in elkaar leggen en ontstaat een goede basislaag in je koffer.
  3. Vergeet vouwen. Vanaf nu moet je kleding oprollen. Er past veel meer in je koffer als je kleding oprolt en ze komen er ook nog eens zonder kreukels uit. Ideaal.
  4. Probeer met je schoenen, ondergoed en t-shirts een laag te maken die overal ongeveer even hoog is. Dat maakt de volgende stap veel makkelijker.
  5. Leg een broek half in je koffer. De broekspijpen moeten aan één zijkant uit je koffer steken. Een tweede broek leg je er gespiegeld bovenop. Blijf grote kledingstukken zoals jeans, jurkjes of blazers op deze manier om en om stapelen. Als je alles hebt liggen, vouw je om en om de uitstekende stukken naar binnen. Scheelt mega veel ruimte en is lekker stevig.

  6. Dit is de superprofessional tip. Leg een zak van de droogkast bovenop je kleding. Doordat de zak glad is schuift de kleding die eronder ligt vanzelf dichter naar elkaar toe en wordt ieder gaatje opgevuld.
  7. Camera’s, zonnebrillen, boeken en toiletartikelen leg je bovenop in het midden om beschadigingen te voorkomen. Door ze op de droogkastzak te leggen, kunnen ze niet tussen andere kleding vallen en stuk gaan.
  8. Sieraden moeten natuurlijk zonder krasje aankomen. Als je geen beschermdoosje hebt moet je op zoek naar een ander bakje zoals een hard brillenhoesje. Extra tip: zorg dat een lange ketting niet in de knoop raakt door een rietje aan de uiteinden te schuiven.
  9. Rol je riemen altijd op? Dit kan veel slimmer. Leg de riemen langs de randen van je koffer. Ze zijn meestal vrij dun dus je schuift ze er zo tussen.
  10. Als laatste leg je blouses en hemden netjes opgevouwen bovenop. Zo blijven ze kreukvrij.

There you go! Helemaal klaar om op reis te gaan. Laat de terrasjes en boulevardjes maar komen. Mocht je nu ineens zo goed hebben ingepakt dat je ruimte over hebt, moet die uiteraard worden opgevuld.

 

Yes, gelukt!

Het artikel is toegevoegd aan je shoppingbag.

Yes, gelukt!

Ga naar mijn account