Falcotto

Falcotto

Falcotto is de speciale lijn van het merk Naturino voor baby's die net beginnen met lopen. De schoenen hebben speciale zolen en bovenkanten, die ervoor zorgen dat je baby's voetjes niet bekneld raken. De Falcotto schoentjes zijn bovendien ook trendy en innovatief.

Een absoluut topmerk: Falcotto

Falcotto is één van de topmerken met designschoenen voor kinderen op Omoda.be/nl. Dit zijn kinderschoenen voor jongens en meisjes en babyschoenen. Het bijzondere van het schoeisel van Falcotto is de kwaliteit. De bekleding van de schoentjes is zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van soepel leer. Het voetbed is vast. De zolen zijn van rubber en zacht opgevuld.

Op de schoenflap van de babyschoenen van Falcotto staat het merklogo en op het schoentje zelf zijn applicaties of andere decoratieve details aangebracht. De bekleding is bewerkt, zo tref je onder meer metallic leer en glanscoating.

Falcotto zet stoere stappers neer met een mooi ontwerp en een stevige veter - of klittenbandsluiting. De zolen zijn opgevuld en zacht voor de voetjes. Ze hebben een fijn profiel. Falcotto schoenen zijn plaatjes om te zien door de originele details en kleuraccenten in opdruk en stikwerk. Ook de veters doen hierin mee.

Het schoenwerk van topmerk Falcotto is kleurrijk. Deze kinderschoenen  lopen stabiel, een must - have voor elk kind. Laat je kind deze merkschoenen dragen onder een leuk spijkerbroekje of een andere bonte broek. In principe kunnen ze deze onder elke kinderoutfit dragen.

Falcotto's kinder - en babyschoenen vallen op, want ze zijn te gek! Ontdek ze hier online op Omoda.be/nl.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.be maakt gebruik van cookies