Hi Fashionlover

Dames Heren Kinderen
null

Dameskleding

null

Damesschoenen

null

Tassen

null

Accessoires

null

Looks

null

Merken

null

Bruiloftcollectie

null

Herenkleding

null

Herenschoenen

null

Tassen

null

Accessoires

null

Looks

null

Inspiratie

null

Baby

null

Meisjeskleding

null

Meisjes schoenen

null

Jongenskleding

null

Jongens schoenen

null

Merken

null

Bo & Florine x Notre-V

null

Schoenen

null

Nieuw binnen

null

Looks

null

Merken

null

Bruiloftcollectie

Gratis verzending* en retour
Meer dan 250 merken
Achteraf betalen mogelijk
Inklappen
Gratis verzending* en retour

Gratis verzending vanaf €50,- met een Club-Omoda account. Voor een bestelling onder de €50,- betaal je €3,95 verzendkosten. Retourneren is altijd gratis.

Meer dan 250 merken

Ontdek ons grote assortiment met meer dan 250 topmerken!

Achteraf betalen mogelijk

Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna. Eenvoudig met één klik.

Transport

Transport
Zo efficiënt en groen mogelijk over de weg.

Efficiënt rijden 

We hebben een aantal eigen vrachtwagens waarmee we onze winkels bevoorraden. Deze vrachtwagens hebben een Euro 6-motor, wat betekent dat deze minder fijnstof en stikstofoxide uitstoot als oudere motoren, en dus schoner is. Daarnaast plannen we onze routes zo in zodat zo efficiënt mogelijk worden gereden en vrachtwagens bijna altijd vol zitten met vracht. Ook geven wij onze chauffeurs een cursus ‘het nieuwe rijden’ waarbij ze leren om slimmer en energie-efficiënter te rijden.  

DHL 

DHL is onze vervoerder en tevens waardige partner op de weg naar volledig duurzaam transport. DHL’s missie is om in 2050 uitsluitend groen te vervoeren, oftewel zonder uitstoot. Om daar te komen wordt er op hoog tempo geïnnoveerd. Een voorbeeld zijn de 300 elektrische streetscooters (het hele coole wagentje uit deze video) die pakketjes in de wijken bezorgen; deze zorgen voor een CO2-besparing van drie ton per auto die ze vervangen! Vóór 2025 zorgt DHL dat 70 procent van hun vervoer schoon is.  

Daarnaast investeert DHL veel in ophaalpunten, servicepoints en lockers; alles om ervoor te zorgen dat een vrachtwagen minder moeten stoppen en pakketjes maar één keer vervoerd worden om bij jou terecht te komen. De vele bezorgopties die DHL biedt dragen hier ook aan bij: als jij namelijk zelf een moment kan kiezen waarvan je zeker weet dat je thuis bent, is dat het meest efficiënt. 

The last mile 

In Utrecht werken we samen met City Hub: een vervoerder die het laatste stukje van de weg van een pakketje groen uitvoert. Groen? Ja, want zij brengen onze pakketjes veel efficiënter en duurzamer vanaf de snelweg verder de stad in. City Hub bundelt namelijk de pakketjes van verschillende partijen en vervoert die met elektrische auto’s of transportfietsen naar het centrum. Nul uitstoot dus, en minder drukte in de stad.    

Meer lezen over duurzaamheid bij Omoda

Yes, gelukt!

Het artikel is toegevoegd aan je shoppingbag. Naar winkelmandje

Yes, gelukt!

Ga naar mijn account