Voor 22:00 besteld, morgen in huis*
Gratis verzending
Gratis terugsturen
Achteraf betalen mogelijk
Inklappen
Voor 22:00 besteld, morgen in huis*

Morgen nieuwe schoenen of een eye-catching accessoire nodig? Geen probleem – we zijn er de volgende dag al.

Gratis verzending

Gratis verzending vanaf EUR 50,- en altijd gratis met een Club-Omoda account.

Gratis terugsturen

Terugsturen bij Omoda is altijd gratis. Dat kan in de Omoda-winkel in Antwerpen of bij een Bpost punt bij jou in de buurt.

Achteraf betalen mogelijk

Betaal tot 14 dagen achteraf met AfterPay. Eenvoudig met één klik.

Develab

Develab heeft een goed ontwikkelde kennis van wat nodig is voor een druk en bewogen leven. De creaties zijn nauw ontwikkeld voor onder meer beweeglijke kinderen en daarom erg sterk. 
Develab

Develab: voor kids van vandaag

Kids weten het, zonder het zelf te beseffen: met schoenen van Develab aan hun voeten kunnen ze uit de bol gaan zonder zorgen. Stoere jongensschoenen en hippe meisjesschoenen, het handelsmerk van Develab voor de jeugd van nu. Heerlijk ravotten op de speelplaats, braafjes achter de schoolbanken of rennend onderweg: light en airy, speels en avontuurlijk. Develab is een samentrekking van de woorden development en laboratory. Ontwikkeling en vooruitgang is dan ook de filosofie van waaruit Develab zijn producten tekent. Het jonge volkje is hun core business. Vertrekkend vanuit een simpele en doeltreffende basis: eerlijke materialen, trendy finishings en casual design, resulteert dat in stoer en opvallend schoeisel. Daarenboven wordt het draagcomfort niet uit het oog verloren. Denk hierbij aan canvas, gewassen leer, animalprints, metallic en camouflageprints. Het kleurenpalet bestrijkt het hele spectrum en de toevoegingen van goud en zilver maken dat je voor je energieke kroost degelijke en trendy schoenmode vindt bij Develab. Het logo, een gestileerde pijl, opgebouwd uit losgescheurde stukken tape, geeft aan dat er steeds vooruit wordt gedacht en dat de toegepaste kennis en ervaring bij Develab continue wordt uitgebreid en in de praktijk gebracht. Gun jezelf gemoedsrust en je kids zorgeloos plezier in het spelen en het leven. Develab zorgt daarbij wel voor het gepaste schoeisel, alvast een zekerheid waarop je kunt vertrouwen.