Bisgaard

Bisgaard

Uit Scandinavië komt dit authentieke en traditionele merk Bisgaard. Producten worden nog gemaakt volgens oude methoden, waardoor u nog die echte kwaliteit kunt kopen.

Bisgaard: voor wie kwaliteit & authenticiteit waardeert

Bisgaard is een Deens schoenenlabel, gestart in 2005. De collecties van dit merk worden in Portugal gemaakt en volledig vervaardigd uit natuurlijke materialen. Het bedrijf wordt gerund door een echtpaar, dat de kwaliteiten van beide partners succesvol weet te combineren. Bisgaard kan zich dan ook met recht een toonaangevend schoenenmerk noemen. De collecties van Bisgaard omvatten schoenen in diverse modellen. Je kunt regenlaarzen kopen in diverse kleuren of gaan voor, bijvoorbeeld, een vrolijke zebraprint. Ook comfortabele snowboots, met een wollen voering en uitneembaar voetbed, maken onderdeel uit van de collectie. En zoek je een paar stoere stappers voor dagelijks gebruik? Dan zijn de leren laarzen een aanrader. Deze zijn voorzien van een stevig profiel en dus ook opgewassen tegen onverhoopte gladheid. Voor zonniger dagen, biedt Bisgaard ballerina's en sandaaltjes in diverse modellen, kleuren en prints.

Ook voor de liefhebber van sneakers, heeft dit merk de passende schoen. Leuk om te weten, is dat Bisgaard verantwoord ondernemerschap hoog in het vaandel heeft. Een deel van de verkoopopbrengsten komt ten goede aan kansarme kinderen en volwassenen in Honduras.  De ster van Bisgaard blijft stijgen en het schoeisel is een absolute must voor iedereen, die waarde hecht aan kwaliteit en authenticiteit. Bij Omoda kun je de collecties kopen, zowel in de online shop als in een van de winkels.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.be maakt gebruik van cookies