Voile Blanche

Voile Blanche

Voile Blanche staat voor de durf om uitdagingen uit te gaan en nieuwe doelen te bereiken. Dit moderne, gestroomlijnde merk is gemaakt voor mensen die geen uitdaging uit de weg gaan. Mensen die steeds een stapje verder willen komen. Deze stappers helpen je met liefde op weg.

We hebben op dit moment geen Voile Blanche.

  • Winnaar Becommerce 2017
  • Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Gratis retour
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Veilig online shoppen
Recent bekeken

Voile Blanche staat voor vernieuwend & uitdagend

Niemand kan nieuwe oceanen ontdekken, tenzij hij de moed heeft om het zicht op de kust te verliezen. Dit citaat van André Gide vat in het kort de geest samen van Voile Blanche. Kies je voor Voile Blanche, dan kies je voor de moed om lef te hebben en nooit op te geven. Want alleen door het accepteren van uitdagingen worden nieuwe doelen bereikbaar, en kun je barrières en dagelijkse problemen overwinnen.

Het jaar 2004 is het jaar waarin het merk Voile Blanche zijn opwachting deed. Sindsdien staat Voile Blanche voor moderne, gestroomlijnde en nauwkeurige ontwerpen. De producten van Voile Blanche komen tot stand dankzij voortdurend onderzoek en oog voor detail. De ontwerpers zijn zich ervan bewust dat stijl geen synoniem is voor overdaad, maar dat het verschil schuilt in de details. De filosofie van Voile Blanche is om samen op te trekken met iedereen die verlangt naar originaliteit, vakmanschap en degelijke materialen. Toch probeert het bedrijf altijd nauwlettend buiten de grenzen van massaproductie en conventionaliteit te blijven. Voile Blanche schoenen en sneakers zijn dan ook ontworpen voor de enige persoon die telt: degene die ze draagt. Waar je ook woont, werkt of rondreist in de wereld, en op elk moment van de dag.

Maak kans op 50,- shoptegoed schrijf je nu in!

Schrijf je in voor de Omoda-nieuwsbrief en ontvang info over new arrivals, trends en aanbiedingen. Je wekelijkse update about shoes.

Ik ontvang graag de nieuwsbrief voor:

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.be maakt gebruik van cookies