Omhoog

Vingino sale

Wat is het stoerste merk van het moment? Juist, Vingino! Ook dit te gekke kindermerk is in de sale bij Omoda! Sla je slag en breid ook de kinderkledingkast voordelig uit! De kids weer hip op het schoolplein, jij blij, iedereen happy!
null

Filters

Nu in de sale, de designs van Vingino

Vingino is een Nederlands merk dat zich kenmerkt door de leuke en opvallende designs die het elk seizoen op de markt brengt. Het merk koop je nu in de sale en dat is zeker een goede reden om eens te kijken naar deze outlet collectie. Het merk maakt namelijk leuke en trendy items voor jongens en meisjes. In de sale-collectie vind je dan ook een mooi overzicht van de verschillende ontwerpen van het merk. Van jeans tot stoere accessoires voor kinderen, zoals (zonne)brillen en underwear. Zo zorgt het merk voor een veelzijdige collectie die steeds weer wordt vernieuwd!

Vingino schoenen met korting 

Het merk Vingino werd in 2001 opgericht en groeide uit tot een toonaangevend jeanslabel voor kinderen. Het merk maakt graag gebruik van opvallende details en brengt elk seizoen een nieuwe collectie uit. Hierdoor komen er steeds nieuwe verfrissende modellen op de markt die worden gekenmerkt door de uitgangspunten waar Vingino zichzelf graag aan bindt: modisch, stoer en eigenzinnig. Door steeds met nieuwe innovaties en ontwikkelingen te komen, probeert Vingino steeds de eigen identiteit te waarborgen. Gezien het succes van het merk lijkt dat alvast goed te lukken! Het merk maakt kleding, maar ook schoenen en accessoires die je bij Omoda scoort. Check dus zeker de veelzijdige sale-collectie van Vingino in de outlet en bekijk welke ontwerpen jij het leukste vindt.