Gratis verzending* en retour
Meer dan 250 merken
100 dagen bedenktijd
Achteraf betalen mogelijk
Inklappen
Gratis verzending* en retour

Gratis verzending vanaf € 50,- of altijd gratis met een account. Retourneren is altijd gratis.

Meer dan 250 merken

Ontdek ons grote assortiment met meer dan 250 topmerken!

100 dagen bedenktijd

Wat langer nodig om te beslissen? Je bestelling mag tot 100 dagen ongedragen retour – kosteloos natuurlijk.

Achteraf betalen mogelijk

Betaal tot 21 dagen achteraf met Klarna. Eenvoudig met één klik.

Omoda brengt jou: Apple Pay

Schoenen shoppen bij Omoda was al leuk en makkelijk, maar vanaf nu helemaal appeltje eitje. Het is nu namelijk mogelijk om je bestelling af te ronden met Apple Pay: de nieuwste betaalmethode in België en in de schoenenbranche. Toen we hoorden dat Apple Pay gelanceerd zou worden wisten we meteen dat we het moesten toepassen voor onze klanten. Apple Pay is heel makkelijk in gebruik en het is een zeer veilige manier van betalen. Betaal met Apple Pay op de webshop, in de Omoda-app en in de winkel!

Betalen met Apple Pay bij Omoda

Heb jij een Apple-apparaat dat geschikt is voor Apple Pay? Dan is het vanaf nu heel gemakkelijk om jouw nieuwe favoriete paar schoenen af te rekenen. Dit is hoe betalen bij Omoda met Apple Pay verloopt: 

Super makkelijk, toch? Het is niet meer nodig om je gegevens in te vullen en het is mogelijk om binnen een paar seconden met Face ID of Touch ID je bestelling af te ronden. Apple Pay werkt op de volgende apparaten:

  • iPhone 6 of nieuwer;
  • iPhone SE;
  • iPad Pro;
  • iPad Air 2;
  • iPad 5e generatie;
  • iPad mini 3 of nieuwer;
  • Elke Mac van 2012 of daarna met macOS Sierra (bevestigen met iPhone 6 of nieuwer of Apple Watch);
  • MacBook pro met Touch ID.

Het is ook mogelijk om te betalen met je iPhone SE, iPhone 6 of nieuwer of je Apple Watch in de winkel.

Snel schakelen

In de afgelopen weken is er hard gewerkt om Apple Pay voor onze klanten mogelijk te maken. In het buitenland is Apple Pay al langer beschikbaar, waaronder in de V.S., Azië en veel Europese landen. Toen we hoorden dat Apple Pay ook naar hier zou komen hebben we geen moment getwijfeld. Aangezien 50 procent van het verkeer naar onze site via Safari komt (de standaardbrowser van Apple-apparaten) en maar liefst 75 procent van onze appgebruikers iOS als besturingssysteem heeft, was het voor ons duidelijk dat Apple Pay een goede toevoeging zou zijn. Gelukkig konden we samen met onze partners van Highstreet en Salesforce het gebruik van Apple Pay realiseren.

Veiligheid

Veiligheid is natuurlijk het allesbelangrijkste wanneer het aankomt op betalen. Met Apple Pay hoef je je geen zorgen te maken, het is een veilig betaalmiddel. Je betaalpas of creditcard is namelijk gekoppeld aan je wallet, maar de gegevens worden nergens opgeslagen of gedeeld met derden. In plaats daarvan krijg je een uniek, beveiligd nummer dat is opgeslagen op je Apple-apparaat. Wanneer je een aankoop doet wordt de transactie geautoriseerd door middel van een unieke, eenmalige beveiligingscode. Betalen met Apple Pay is dus privé en veilig. 

Banken in België die deelnemen aan Apple Pay zijn BNP Paribas Fortis, Bunq, Fintro, Hello bank!, Monese en Revolut. 

Apple Pay is vanaf nu beschikbaar in de check-out en onze winkels. Vragen? Mail naar marketing@omoda.be of bel naar 0111-410044.

Yes, gelukt!

Het artikel is toegevoegd aan je shoppingbag.