Ridderkerk

St. Jorisplein 41
2981 GC Ridderkerk
Deze winkel is momenteel gesloten
Ridderkerk
Openingstijden:
Maandag:
13:00 - 18:00
Dinsdag:
09:30 - 18:00
Woensdag:
09:30 - 18:00
Donderdag:
09:30 - 18:00
Vrijdag:
09:30 - 21:00
Zaterdag:
09:30 - 18:00
Zondag:
Gesloten
Met meer dan 140 winkels is Ridderkerk een erg aantrekkelijke stad om in te winkelen voor jong en oud. Omoda heeft in deze stad een schoenenwinkel aan het Sint Jorisplein waar de meest trendy schoenen voor je staan gepresenteerd. De stijlvol en chique ingerichte winkel trekt meteen je aandacht als je voorbij loopt. Je kunt het niet missen. Bij Omoda willen wij je altijd de beste service geven. Het deskundig verkoopteam van Omoda Ridderkerk helpt je dan ook graag verder bij het vinden van je favoriete paar schoenen. Ook met al je vragen kun je terecht bij dit enthousiaste team. De winkel in Ridderkerk is erg ruim, strak en stijlvol ingericht, waardoor je een goed overzicht hebt. Ook zijn hierdoor de trends direct te herkennen.

Omoda Ridderkerk heeft pas een grote verbouwing gehad. Deze verbouwing heeft ervoor gezorgd dat er een tweede pand bij de winkel is getrokken, zodat de winkel nog ruimer is geworden. Omoda Ridderkerk behoort daardoor tot één van de grootste Omoda filialen. Dankzij deze verbouwing is het nog makkelijker geworden het perfecte paar schoenen te vinden. Ben je in Ridderkerk? Vergeet dan niet over het Sint Jorisplein te lopen en onze schoenencollectie te komen bewonderen. 

In de online shop van Omoda zie je direct of jouw favoriete paar op voorraad is in de winkel. Ook is het mogelijk om items te reserveren, zodat je ze altijd kan passen als je langskomt. En ben je niet thuis om je pakket in ontvangst te nemen? Afhalen kan nu ook tijdens openingstijden in een Omoda-winkel naar jouw keuze.  

Wil je een bestelling retour sturen? Dat kan natuurlijk via het retourproces, maar je mag de items ook in deze Omoda-winkel afgeven. Je krijgt het door jou betaalde bedrag dan zo snel mogelijk teruggestort op je rekening. Dan kan je meteen dat andere, leuke paar in de winkel passen.