Hi Fashionlover

Dames Heren Kinderen
null

Schoenen

null

Kleding

null

Tassen

null

Accessoires

null

Inspiratie

null

Merken

null

Looks

null

Schoenen

null

Kleding

null

Tassen

null

Accessoires

null

Inspiratie

null

Merken

null

Looks

Voor 22:00 besteld, morgen in huis*
Meer dan 250 merken
Gratis verzending* en retour
Achteraf betalen mogelijk
Inklappen
Voor 22:00 besteld, morgen in huis*

Morgen een nieuwe outfit of een eye-catching accessoire nodig? Geen probleem – we leveren de volgende dag al.

Meer dan 250 merken

Ontdek ons grote assortiment met meer dan 250 topmerken!

Gratis verzending* en retour

Gratis verzending vanaf € 50,- of altijd gratis met een account. Retourneren is altijd gratis.

Achteraf betalen mogelijk

Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna. Eenvoudig met één klik.

TOFFE BUITENACTIVITEITEN VOOR KINDEREN

TOFFE BUITENACTIVITEITEN VOOR KINDEREN
Je kunt buiten meer doen dan je denkt.

Er is niets wisselvalliger dan het weer. Desalniettemin vinden kinderen ten alle tijden een manier om lekker buiten te spelen, of het nou 30 graden is of het met bakken uit de hemel komt. Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke buitenactiviteit voor jou en je kids, zoek dan niet langer. Wij geven je een aantal toffe ideeën voor in de buitenlucht.

1. Schatzoeken voor jong en oud

Niets is spannender dan schatzoeken. Daarom heeft Geocaching een app ontwikkeld waarmee je elke smartphone omtovert in een heuse schatkaart. Het idee is dat mensen waar ook ter wereld een schat (cach) kunnen verstoppen en de coördinaten hiervan achterlaten in de app. Hiermee kunnen andere Geocachers op avontuur gaan, op zoek naar de cach.

Geocaching is ‘wandelen met een doel’ waarbij je op plaatsen komt waar je anders nooit zou komen. Een leuke manier om de natuur te (her)ontdekken. Verspreid over Belgische steden en gemeenten zijn schatten te vinden. Misschien ben jij wel in voor een Rondje Vlaanderen of ga jij op zoek naar de oudste geocache van België in Haut-Fays? Download snel de app en kijk waar er Geocaches bij jou in de buurt verstopt liggen. Misschien vind jij onder de rode X wel net zo’n mooie schat als bij ons in de collectie.


2. Wandelen met kinderen

Een boswandeling maken met de kinderen, plezant! Maar hoe maak je dit nu een echt avontuur? Op verschillende plaatsen in België kun je kindvriendelijke wandelroutes vinden, zoals het Sprookjespad in Antwerpen of het Blotevoetenpad in Limburg. Deze en andere verschillende wandelroutes in Vlaanderen zijn te vinden op de website van wandelroutes.org.

Ga op een educatief uitstapje vol leuke spellen en opdrachten. Een mooie kans om op een speelse manier meer te leren over de natuur. Dus trek je avontuurlijkste schoenen aan en ga uit op ontdekkingstocht samen met het gezin.
 

3. Kindvriendelijke fietsroutes

Zijn jullie in voor wat meer snelheid? Dan zijn er ook genoeg schone en verkeersveilige fietsroutes in de natuur van België. De meeste kindvriendelijke fietstochten zijn goed vol te houden voor de kleinste onder ons, voorzien met punten waar een sanitaire pauze kan worden ingelast en waar de trek door alle inspanningen kan worden gestild. Je kunt deze routes vinden via de website van fietsroute.org. Dubbel genieten van een dag samen met het hele gezin én de prachtige natuur. 


4. Kinderspelletjes voor buiten

Als je je dan toch in de frisse buitenlucht bevindt, is dat het uitgelezen moment voor een paar toffe buitenspelletjes. Onze favorieten zijn boomtikkertje en verstoppertje, twee klassiekers en een gegarandeerd succes.

Boomtikkertje

De naam spreekt voor zich, alles wat je nodig hebt voor dit spel zijn bomen en een enthousiaste groep kinderen, met daaronder, de tikker. Het spel is simpel. Er wordt één tikker aangewezen, deze staat in het midden. Alle andere kinderen staan bij een boom rondom de tikker. De kinderen rennen van hun ‘eigen’ boom naar de volgende en proberen hierbij de tikker te ontwijken. Wanneer de kinderen een boom bereikt hebben zijn ze veilig van de tikker. Wanneer de tikker een van de kinderen te pakken krijgt, geeft hij hiermee de beurt door. Dit spel kent geen winnaar of verliezer, je kunt het spel stoppen wanneer je maar wilt.


Verstoppertje

Wie is er niet mee opgegroeid? Één iemand telt tot 20 terwijl de andere kinderen zich verstoppen. Als de zoeker klaar is met tellen, gaat hij of zij op zoek naar alle verstopte kinderen. Het spel gaat door tot iedereen gevonden is. Buiten zijn veel goede verstopplekken en met een stoer paar schoenen met camouflage print maak je het de zoeker natuurlijk nóg moeilijker.
 

Op welke schoenen ga jij op avontuur in de natuur?
 

Jongensschoenen                        Meisjesschoenen

 

 

Yes, gelukt!

Het artikel is toegevoegd aan je shoppingbag.

Yes, gelukt!

Ga naar mijn account