Omoda Roosendaal

Roosendaal is een gezellig stadje vol bijzondere boetiekjes, culturele activiteiten en historische panden. Omoda Roosendaal is gevestigd aan de Nieuwe Markt, waar het omringd is door veel andere leuke winkels. Omoda heeft een strakke, stijlvolle, urban uitstraling door de Robuuste binnenmuur. Kom langs om de sfeer te proeven van deze stad en natuurlijk van Omoda, om jezelf te laten inspireren of een paar nieuwe schoenen aan te schaffen.

Roosendaal
Ieder seizoen wordt het ruime assortiment bij Omoda aangevuld met de nieuwste trends en beste kwaliteit schoenen, riemen, tassen en accessoires. Het spontane verkoopteam geeft je met veel enthousiasme een passend advies.

Openingsuren

Maandag: 12.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 09.30 - 18.00 uur
Woensdag: 09.30 - 18.00 uur
Donderdag: 09.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 09.30 - 21.00 uur
Zaterdag: 09.30 - 18.00 uur
Zondag:

gesloten

Toon routebeschrijving

Collectie
Winkel
  • Accessoires
  • Accessoires
  • Accessoires

Omoda Roosendaal is een aantrekkelijke winkel met een ruime indeling. Door de ruime opzet, vind je in alle rust en ruimte je favoriete nieuwe paar schoenen die overzichtelijk worden gepresenteerd op strakke blokken. Bij Omoda Roosendaal kies je uit een ruim aanbod van de leukste damesschoenen, herenschoenen, kinderschoenen, tassen en accessoires van veel bekende merken. 

In de online shop van Omoda zie je direct of jouw favoriete paar op voorraad is in de winkel. Ook is het mogelijk om items te reserveren, zodat je ze altijd kan passen als je langskomt. En ben je niet thuis om je pakket in ontvangst te nemen? Afhalen kan nu ook tijdens openingstijden in een Omoda-winkel naar jouw keuze.  

Wil je een bestelling retour sturen? Dat kan natuurlijk via het retourproces, maar je mag de items ook in deze Omoda-winkel afgeven. Je krijgt het door jou betaalde bedrag dan zo snel mogelijk teruggestort op je rekening. Dan kan je meteen dat andere, leuke paar in de winkel passen. 

 

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.be maakt gebruik van cookies