Breda

Veemarktstraat 15
4811 ZB Breda
Deze winkel is momenteel gesloten
Breda
Openingstijden:
Maandag:
13:00 - 18:00
Dinsdag:
09:30 - 18:00
Woensdag:
09:30 - 18:00
Donderdag:
09:30 - 21:00
Vrijdag:
09:30 - 18:00
Zaterdag:
09:30 - 18:00
Zondag:
Gesloten
Deze schoenenwinkel van Omoda vind je in het hart van Breda. Breda is een gezellige Brabantse stad met een sfeervol en historische hart. Naast dat het een heerlijke stad is om te bewonderen, vind je er ook veel trendy winkels. Omoda bevindt zich midden in het centrum van Breda, dichtbij het bruisend middelpunt van Breda. De winkel heeft een kenmerkende, stijlvolle Omoda inrichting waar een kunstenaar een artist impression heeft nagelaten van de bekendste gebouwen uit heel de wereld. Ook dit filiaal is een erkend leerbedrijf, waar stagiaires de kneepjes van het schoenenvak kunnen leren. Collectie: dames-, heren-, jongens-, meisjesschoenen, tassen en accessoires.

De tevredenheid van de klant staat ook in Breda voorop. Het is net dat beetje extra wat Omoda voor de klanten over heeft. Je kunt bijvoorbeeld je schoenen in de winkel bestellen en thuis laten bezorgen, advies krijgen over het onderhouden van je schoenen of de stijl ontmoeten die het beste bij je past. Ben je in Breda? Vergeet dan niet de Veemarktstraat te doorkruizen en onze schoenencollectie te bewonderen. 

In de online shop van Omoda zie je direct of jouw favoriete paar op voorraad is in de winkel. Ook is het mogelijk om items te reserveren, zodat je ze altijd kan passen als je langskomt. En ben je niet thuis om je pakket in ontvangst te nemen? Afhalen kan nu ook tijdens openingstijden in een Omoda-winkel naar jouw keuze.  

Wil je een bestelling retour sturen? Dat kan natuurlijk via het retourproces, maar je mag de items ook in deze Omoda-winkel afgeven. Je krijgt het door jou betaalde bedrag dan zo snel mogelijk teruggestort op je rekening. Dan kan je meteen dat andere, leuke paar in de winkel passen.