Hi Fashionlover

Dames Heren Kinderen
null

Damesschoenen

null

Dameskleding

null

Tassen

null

Accessoires

null

Inspiratie

null

Merken

null

Looks

null

Herenschoenen

null

Herenkleding

null

Tassen

null

Accessoires

null

Inspiratie

null

Merken

null

Looks

Gratis verzending* en retour
Meer dan 250 merken
Achteraf betalen mogelijk
Inklappen
Gratis verzending* en retour

Gratis verzending vanaf € 50,- of altijd gratis met een account. Retourneren is altijd gratis.

Meer dan 250 merken

Ontdek ons grote assortiment met meer dan 250 topmerken!

Achteraf betalen mogelijk

Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna. Eenvoudig met één klik.

Vaderdag bij Omoda

Vaderdag bij Omoda
Prijzen voor papa en alles over Vaderdag bij de familie Verton.

A father is someone you look up to, no matter how high your heels are. De tweede zondag van juni komt eraan, ofwel, Vaderdag! Hoogste tijd dus om alle soorten vaders in ons leven in het zonnetje te zetten. Wij hebben een awesome Vaderdagactie in het leven geroepen: PAP the balloon. Hiermee maakt je vaderfiguur kans op schitterende prijzen. Afgezien van de macaronikettingen die je vroeger op de kleuterschool maakte natuurlijk. In onze blog ‘PAP the balloon’ lees je welke prijzen er allemaal zijn en hoe je je vader mee kunt laten doen. Maar eerst de vraag: hebben Marlinde en Lourus-Jan al een Vaderdagcadeau voor hun vader Lourus Verton, een van de twee CEO's bij Omoda?  

WERKEN MET JE VADER 

“Wie weet!”, antwoord Marlinde lachend. Dat blijft natuurlijk een verrassing, maar vast en zeker eentje die in de smaak gaat vallen bij vader Verton. Hoe kan het ook anders als je je vader zo goed kent? Marlinde en Lourus-Jan zien hun vader namelijk iedere dag op het werk. “Lourus is op het werk hetzelfde als thuis; thuis hebben we het alleen over andere dingen”, lichten zij toe. Juist omdat ze elkaar zo goed kennen, is het zo leuk om samen te werken. “We hebben minder woorden nodig om te zeggen wat we bedoelen”, vertelt Lourus. “Je voelt elkaar sneller aan en er is automatisch begrip voor elkaar. Als je beter weet wat iemand bedoelt, gaat beslissingen nemen makkelijker.” 

Lijken Lourus-Jan en Marlinde dan ook op hun vader? Lourus-Jan beaamt dit lachend: “Ik hoor wel dat ik veel op m’n vader lijk ja, zowel qua uiterlijk als innerlijk. Bijvoorbeeld onze manier van praten.” Marlinde heeft ook veel eigenschappen van Lourus geërfd, zoals haar perfectionisme en doorzettingsvermogen. “Aan de andere kant denkt Marlinde in tegenstelling tot mij wat langer na voordat ze iets zegt. Maar het grootste verschil is denk ik haar culinaire avontuurlijkheid”, vertelt Lourus. “Ha, dat klopt zeker! Ik vind het leuk om nieuwe dingen te proeven, ook in het buitenland, maar voor m’n vader geldt meer ‘Wat de boer niet kent…’”, voegt Marlinde lachend toe. “Als hij niet thuis is, kookt m’n moeder nieuwe dingen voor mij en m’n broer, en als wij het lekker vinden krijgt m’n vader het ook voorgezet”, grapt Lourus-Jan. 

WIJZE LESSEN 

Doordat ze hun vader iedere dag op de werkvloer zien, leren Lourus-Jan en Marlinde veel van hem op werkgebied. Bijvoorbeeld van zijn professionele houding en al zijn ervaring. “Die ervaring moeten zij natuurlijk nog opdoen, maar dat komt vanzelf. Keuzes leer je maken en met groeiende ervaring wordt het twijfelen over beslissingen minder”, licht Lourus toe. “Dit moeten ze zelf ondervinden, maar ik sta natuurlijk altijd klaar met advies.”  

Wat is volgens Marlinde en Lourus-Jan het beste advies dat ze van hun vader hebben gekregen? Marlinde: “M’n vader zegt altijd: ‘Als er een probleem is waar je zelf niets aan kunt veranderen, heeft het ook geen zin om je er druk in te maken’.” En Lourus-Jan: “Het beste advies vind ik wel dat je je met mensen moet omringen van wie je energie krijgt.” Lourus beaamt dat het gaat om energie geven aan en krijgen van de dingen die je doet. “Durf jezelf te kennen en doe dingen waar je blij van wordt. Vind een modus waar je je iedere dag goed bij voelt.” En het mooiste wat hij van zijn vader heeft meegekregen? “Optimisme en vrolijkheid. Mijn vader heb ik nog nooit chagrijnig gezien. Hij is 81 en nog áltijd vrolijk.”  

HET PERFECTE VADERDAGCADEAU 

Over de vraag wat het mooiste cadeau is dat hij ooit van zijn kinderen heeft gekregen hoeft Lourus niet lang na te denken. “Dat zijn met stip op één familiefoto’s. Ik ben gek op foto’s. Iedereen verandert steeds en zo’n foto legt dan mooi vast hoe onze familie op dat moment is.” Dat zijn natuurlijk dierbare herinneringen. Dat is dan ook het liefste wat de familie Verton doet; met de hele familie herinneringen maken. En laten we eerlijk zijn, wat is er nou mooier dan dat?  

 

PAP THE BALLOON – ZO DOE JE MEE EN DIT ZIJN DE ACTIEVOORWAARDEN 

De prijzen uit onze Vaderdagactie komen wel aardig in de buurt als antwoord op de laatste vraag in deze blog. Voor PAP the balloon vullen wij ballonnen met schitterende prijzen, die vervolgens voor/door een aantal lucky dads gepopt mogen worden. Meedoen aan PAP the balloon kan in de winkel in Antwerpen (Lombardenvest 58).

In onze winkel hebben we op zaterdag 9 juni grote trossen ballonnen hangen. Bij een aankoop uit de herencollectie van minimaal EUR 75,- mag er een ballon geprikt worden. Wie weet welke prijs er mee naar huis gaat; misschien wel een paar schoenen naar keuze t.w.v. maximaal EUR 250-. Dus waar wacht je nog op? Alle soorten papa’s verdienen het immers om in ieder geval eens per jaar éxtra in het zonnetje gezet te worden. Dad, I love you as much as I love shoes, and that’s a lot. 

ACTIEVOORWAARDEN 

  • Deze actie is alleen geldig op zaterdag 9 juni;
  • Je kan enkel deelnemen in de Omoda winkel in Antwerpen (Lombardenvest 58);
  • Je mag een ballon prikken bij een aankoop uit uitsluitend de herencollectie van minimaal EUR 75,-;
  • Ben jij een dame die graag wil meedoen om iets leuks te winnen voor jouw man of vader? Dat kan zeker. Maar dan moet je ook effectief een product van minimaal EUR 75,- uit de herencollectie gekocht hebben;
  • We snappen dat je erg verdrietig bent als je niet hebt gewonnen, maar over de uitslag kan niet worden gediscussieerd;
  • De prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor geld;
  • Meedoen aan deze actie is vrijwillig en kosteloos;
  • Als je meedoet ga je automatisch akkoord met deze actievoorwaarden;
  • Aan deze uiting kunnen geen rechten worden ontleend. 

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN VAN ONZE TOFFE WINACTIES? VOLG ONS DAN OP FACEBOOK   EN INSTAGRAM  

 

Yes, gelukt!

Het artikel is toegevoegd aan je shoppingbag.

Yes, gelukt!

Ga naar mijn account