Gratis verzending
100 dagen bedenktijd
Gratis terugsturen
Achteraf betalen mogelijk
Inklappen
Gratis verzending

Gratis verzending vanaf EUR 50,- en altijd gratis met een Club-Omoda account.

100 dagen bedenktijd

Wat langer nodig om te beslissen? Je bestelling mag tot 100 dagen ongedragen retour – kosteloos natuurlijk.

Gratis terugsturen

Terugsturen bij Omoda is altijd gratis. Dat kan in de Omoda-winkel in Antwerpen of bij een Bpost punt bij jou in de buurt.

Achteraf betalen mogelijk

Betaal tot 14 dagen achteraf met AfterPay. Eenvoudig met één klik.

CA'SHOTT

Ca'Shott is een op en top Deens merk dat staat voor die typische Scandinavische touch in design. Dat betekent minimalistische en eenvoudige ontwerpen die uitblinken in kwaliteit, stijl en draagcomfort. Benieuwd? Check dan snel het ruime aanbod.
Ca'shott

Scandinavisch design van Ca'Shott

Scandinavië staat bekend om veel dingen en één daarvan is design. Scandinavisch design kenmerkt zich namelijk door een minimalistische stijl, een weldoordachte functionaliteit en een uitzonderlijke kwaliteit. Het Deense merk Ca'Shott is daarop geen uitzondering. Dit merk staat voor die typische Scandinavische touch in design en maakt op die manier schoenen die op bijzondere wijze in het oog springen. De ontwerpen van Ca'Shott zijn eenvoudig maar tegelijkertijd herkenbaar door de eigenzinnige details. Dat is niet onopgevallen gebleven, want Ca'Shott sleept in zijn korte bestaan al meerdere prijzen in de wacht en groeit met grote snelheid. Veel van de ontwerpen van Ca'Shott zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, wat ervoor zorgt dat er voor elk design wel een stijl- en kleurcombinatie te vinden is. Dat maakt het extra leuk om de collectie van dit merk door te bladeren! Ontwerper en oprichter Jens Schøtt vind het belangrijk om zijn eigen stijl te handhaven en gaat hier dan ook prat op. Het merk zegt dan ook de mode te volgen, zonder de trends te volgen. Het merk gebruikt altijd hoogwaardige materialen en produceert de designs met de hoogste standaarden. Zo draagt Ca'Shott niet alleen de Deense look & feel met zich mee, maar ook het Deense gevoel voor kwaliteit en design. Ca'Shott blijft graag dichtbij de roots, waardoor het merk zich profileert met een duidelijk onderscheidend karakter en een hoge mate van herkenbaarheid. Dat het eigenzinnige merk opvalt is ook buiten Denemarken niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels is Ca'Shott in meerdere Europese landen te krijgen en verwacht wordt dat dit merk nog veel verder zal groeien. Niet gek voor een merk dat pas drie jaar bezig is!