Hi Fashionlover

Dames Heren Kinderen
null

Dameskleding

null

Damesschoenen

null

Tassen

null

Accessoires

null

Looks

null

Inspiratie

null

Merken

null

Herenkleding

null

Herenschoenen

null

Tassen

null

Accessoires

null

Looks

null

Inspiratie

null

Merken

null

Baby

null

Meisjes kleding

null

Jongens kleding

null

Meisjes schoenen

null

Jongens schoenen

null

Merken

null

Inspiratie

Gratis verzending* en retour
Meer dan 250 merken
Achteraf betalen mogelijk
Inklappen
Gratis verzending* en retour

Gratis verzending vanaf € 50,- of altijd gratis met een account. Retourneren is altijd gratis.

Meer dan 250 merken

Ontdek ons grote assortiment met meer dan 250 topmerken!

Achteraf betalen mogelijk

Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna. Eenvoudig met één klik.

Zierikzee

Havenplein 9-13
4301 JD Zierikzee
Deze winkel is momenteel gesloten
Zierikzee
Openingstijden:
Maandag:
11:00 - 18:00
Dinsdag:
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag:
09:30 - 21:00
Vrijdag:
09:30 - 18:00
Zaterdag:
09:30 - 18:00
Zondag:
Gesloten
De eerste winkel van Omoda werd geopend in 1961 onder de naam ‘Verton Schoenen’. Deze winkel had dezelfde missie als Omoda nu heeft; de klant een uitgebreide collectie merkschoenen aanbieden met daarbij de best mogelijke service. Inmiddels is het pand flink verbouwd en drie keer zo groot geworden dan dat hij al was. Hiermee is Omoda Zierikzee één van de grootste filialen. De winkel is verdeeld in drie aparte afdelingen: dames, heren en kinderen, wat de winkel heel rustig maakt. De oude wijnkelder van het pand is ingericht als kinderschoenen afdeling. Kids hebben bij Omoda Zierikzee de tijd om hun favoriete paar kinderschoenen uit te kiezen. Ook de heren krijgen de kans om rustig de tijd nemen om een goed paar schoenen uit te zoeken. De rest van de winkel is voor de dames. De damesschoenen staan ruim gepresenteerd op strakke planken en blokken aan de hand van verschillende trends en stijlen. Hierdoor wordt het nog leuker om schoenen te shoppen.

Omoda Zierikzee is een moderne, stijlvolle winkel met een knipoog naar ‘toen’. Op de oude muren zijn mooie schilderingen aangebracht waarop de historie van Zierikzee is gepresenteerd. Shoppen bij Omoda Zierikzee is niet alleen een nieuw paar schoenen aanschaffen, maar een hele beleving op zich. In de winkel is een ruime dames-, heren-, jongens- en meisjescollectie te vinden. Ben je in de buurt van Zierikzee? Kom dan langs Bij Omoda, waarna je aansluitend heerlijk op één van de leuke terrassen kunt zitten. 

In de online shop van Omoda zie je direct of jouw favoriete paar op voorraad is in de winkel. Ook is het mogelijk om items te reserveren, zodat je ze altijd kan passen als je langskomt. En ben je niet thuis om je pakket in ontvangst te nemen? Afhalen kan nu ook tijdens openingstijden in een Omoda-winkel naar jouw keuze.  

Wil je een bestelling retour sturen? Dat kan natuurlijk via het retourproces, maar je mag de items ook in deze Omoda-winkel afgeven. Je krijgt het door jou betaalde bedrag dan zo snel mogelijk teruggestort op je rekening. Dan kan je meteen dat andere, leuke paar in de winkel passen. 

 

Yes, gelukt!

Het artikel is toegevoegd aan je shoppingbag.

Yes, gelukt!

Ga naar mijn account