Middelburg

Langeviele 8
4331 LT Middelburg
Deze winkel is momenteel gesloten
Middelburg
Openingstijden:
Maandag:
13:00 - 18:00
Dinsdag:
09:30 - 18:00
Woensdag:
09:30 - 18:00
Donderdag:
09:30 - 21:00
Vrijdag:
09:30 - 18:00
Zaterdag:
09:30 - 18:00
Zondag:
Gesloten
De provincie Zeeland trekt heel wat bezoekers naar zich toe in het hoogseizoen. Met name de karakteristieke hoofdstad, Middelburg. Middelburg bestaat uit intieme pleintjes, leuke straatjes en een bruisend centrum met bijzondere boetiekjes, grote winkelketens, galeries en kunsthandels. Aan de grote winkelstraat, de Lange Delft, vind je ook één van onze Omoda winkels. Het Omoda team in Middelburg bestaat uit zes dames die dagelijks voor je klaarstaan om je met veel enthousiasme te helpen bij het vinden van je nieuwe favoriete paar schoenen. Natuurlijk staan ze ook altijd klaar om al je vragen te beantwoorden.

Onze winkel in Middelburg is de smalste van allemaal, wat de winkel er zeker niet minder op maakt. Het pand is ruim en aantrekkelijk ingericht, zodat alle schoenen op hun best gepresenteerd kunnen worden. Omoda is één van de weinige winkels in Middelburg met kinderschoenen. Dus ook voor kinderen koop je hier gemakkelijk de populairste schoenen. 

In de online shop van Omoda zie je direct of jouw favoriete paar op voorraad is in de winkel. Ook is het mogelijk om items te reserveren, zodat je ze altijd kan passen als je langskomt. En ben je niet thuis om je pakket in ontvangst te nemen? Afhalen kan nu ook tijdens openingstijden in een Omoda-winkel naar jouw keuze.  

Wil je een bestelling retour sturen? Dat kan natuurlijk via het retourproces, maar je mag de items ook in deze Omoda-winkel afgeven. Je krijgt het door jou betaalde bedrag dan zo snel mogelijk teruggestort op je rekening. Dan kan je meteen dat andere, leuke paar in de winkel passen.