Hellevoetsluis

Struytsehoeck 44
3224 HB Hellevoetsluis
Deze winkel is momenteel gesloten
Hellevoetsluis
Openingstijden:
Maandag:
12:00 - 17:30
Dinsdag:
09:30 - 17:30
Woensdag:
09:30 - 17:30
Donderdag:
09:30 - 17:30
Vrijdag:
09:30 - 21:00
Zaterdag:
09:00 - 17:30
Zondag:
Gesloten
Omoda Hellevoetsluis is prachtig gelegen aan het uitgestrekte Haringvliet. Naast de prachtige stranden in Hellevoetsluis en de vele bezienswaardigheden, is dit pittoreske stadje erg leuk om te bezoeken. Midden in het winkelcentrum ‘De Struytse Hoeck’ vind je onze kleinste winkel. Bij Omoda Hellevoetsluis staat een team van tien deskundige dames voor je klaar. Het Omoda team in Hellevoetsluis heeft veel ervaring in de schoenen- en modebranche waardoor de klanten zo goed mogelijk geholpen kunnen worden. Of dit nou over schoenen gaat, de laatste trends of over de combinaties die je wilt maken, je kunt met al je vragen bij dit team terecht.

Omoda Hellevoetsluis is dan wel niet zo groot als alle andere winkels, het heeft een heerlijk assortiment schoenen die ruimtelijk staan gepresenteerd. Hierdoor zie je bij binnenkomst al direct waar je favoriete schoenen staan.  

In de online shop van Omoda zie je direct of jouw favoriete paar op voorraad is in de winkel. Ook is het mogelijk om items te reserveren, zodat je ze altijd kan passen als je langskomt. En ben je niet thuis om je pakket in ontvangst te nemen? Afhalen kan nu ook tijdens openingstijden in een Omoda-winkel naar jouw keuze.  

Wil je een bestelling retour sturen? Dat kan natuurlijk via het retourproces, maar je mag de items ook in deze Omoda-winkel afgeven. Je krijgt het door jou betaalde bedrag dan zo snel mogelijk teruggestort op je rekening. Dan kan je meteen dat andere, leuke paar in de winkel passen.