Omoda Dordrecht

Dordrecht is de stad van water, historie, cultuur en natuurlijk van het winkelen. Achter de sfeervolle binnenhavens lopen de gezellige winkelstraten en bijzondere boetiekjes. Omoda is al jaren een begrip in Dordrecht en wordt druk bezocht door heel wat klanten. Vind de winkel in het Bagijnhof, tussen veel andere leuke winkels.

Dordrecht
Omoda Dordrecht heeft een leuk en enthousiast team. Het Omoda team in Dordrecht heeft veel ervaring in de schoenen- en modebranche waardoor je als klant zo goed mogelijk geholpen wordt. Of dit nou over schoenen gaat, over de laatste trends of over de combinaties die je wilt maken, je kunt met al uw vragen bij dit team terecht.

Openingsuren

Maandag: 12.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 09.30 - 18.00 uur
Woensdag: 09.30 - 18.00 uur
Donderdag: 09.30 - 21.00 uur
Vrijdag: 09.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.30 - 18.00 uur
Zondag: Gesloten

Toon routebeschrijving

Collectie
Winkel
  • Accessoires
  • Accessoires
  • Accessoires

Omoda is een stijlvol ingerichte winkel. Alle dames- en herenschoenen staan strak gepresenteerd zodat u in één oogopslag kunt zien waar je favoriete modellen staan. Een mooi detail in deze winkel is de erker aan de zijkant van het pand en de mooie hoge ramen waardoor veel licht naar binnen komt. De kinderhoek in de winkel is wel heel bijzonder. Vanaf het dames- en herengedeelte is er een grappig doorkijkje gemaakt, waarmee ook gelijk wordt aangegeven waar de kids de baas zijn: in de Kidsshop!

In de online shop van Omoda zie je direct of jouw favoriete paar op voorraad is in de winkel. Ook is het mogelijk om items te reserveren, zodat je ze altijd kan passen als je langskomt. En ben je niet thuis om je pakket in ontvangst te nemen? Afhalen kan nu ook tijdens openingstijden in een Omoda-winkel naar jouw keuze.  

Wil je een bestelling retour sturen? Dat kan natuurlijk via het retourproces, maar je mag de items ook in deze Omoda-winkel afgeven. Je krijgt het door jou betaalde bedrag dan zo snel mogelijk teruggestort op je rekening. Dan kan je meteen dat andere, leuke paar in de winkel passen. 

 

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.be maakt gebruik van cookies