Den Bosch

Hinthamerstraat 55
5211 ME Den Bosch
Deze winkel is momenteel gesloten
Den Bosch
Openingstijden:
Maandag:
12:00 - 18:00
Dinsdag:
09:30 - 18:00
Woensdag:
09:30 - 18:00
Donderdag:
09:30 - 21:00
Vrijdag:
09:30 - 18:00
Zaterdag:
09:30 - 18:00
Zondag:
Gesloten
Den Bosch, de hoofdstad van Brabant, is een fantastische stad om in te shoppen. Heerlijke Bossche bollen en de fijnste schoenenmerken in één stad. Wat wil je nog meer? Dit filiaal is een pronkstuk van Omoda. In deze winkel ervaar je de verbinding tussen de fysieke winkels en de online shop door veel digitale snufjes, zoals het grote scherm waarop de hipste trends voorbij komen. Omoda Den Bosch is gevestigd in een karakteristiek en prachtig gedateerd pand aan de Hinthamerstraat 55, midden in het bruisende centrum. In de winkel staan grote screens waar veel inspiratie foto’s op voorbij komen. Daarnaast kun je door deze nieuwe technologie altijd je favoriete schoenen kopen, ook al zijn ze niet op voorraad. Je bestelt ze gemakkelijk online en krijgt ze binnen enkele dagen thuis gestuurd.

Beleef Omoda! En kom snel langs in deze prachtige winkel, die je veel inspiratie en service geeft. 

In de online shop van Omoda zie je direct of jouw favoriete paar op voorraad is in de winkel. Ook is het mogelijk om items te reserveren, zodat je ze altijd kan passen als je langskomt. En ben je niet thuis om je pakket in ontvangst te nemen? Afhalen kan nu ook tijdens openingstijden in een Omoda-winkel naar jouw keuze.  

Wil je een bestelling retour sturen? Dat kan natuurlijk via het retourproces, maar je mag de items ook in deze Omoda-winkel afgeven. Je krijgt het door jou betaalde bedrag dan zo snel mogelijk teruggestort op je rekening. Dan kan je meteen dat andere, leuke paar in de winkel passen.