Bergen op Zoom

St. Josephstraat 29
4611 MJ Bergen op Zoom
Deze winkel is momenteel gesloten
Bergen op Zoom
Openingstijden:
Maandag:
13:00 - 18:00
Dinsdag:
09:30 - 18:00
Woensdag:
09:30 - 18:00
Donderdag:
09:30 - 18:00
Vrijdag:
09:30 - 21:00
Zaterdag:
09:30 - 18:00
Zondag:
Gesloten
Omoda Bergen op Zoom is een licht knus winkeltje, waar de leukste collecties voor je staan gepresenteerd. Omoda vind je in de St. Josephstraat; in het hartje van het sfeervolle Bergen op Zoom. Bergen op Zoom is een pittoresk stadje met een Bourgondische sfeer. Het is een heerlijke stad om te wandelen, winkelen, op het terras te zitten of om uit eten te gaan. Kom langs om de sfeer van deze stad te proeven en natuurlijk om Omoda te bezoeken. Laat jezelf in de winkel inspireren of koop iets mooist uit de schoenen-, tassen- of accessoirescollectie. In Omoda Bergen op Zoom vind je ieder seizoen een ruim assortiment schoenen voor het hele gezin. Ook voor accessoires zoals riemen, tassen en portemonnees kunt je bij ons terecht. Ons gezellige verkoopteam staat altijd voor je klaar om een passend advies te geven. Collectie: dames-, heren-, jongens-, meisjesschoenen, tassen en accessoires.

Omoda in Bergen op Zoom is nu nog aantrekkelijker. Er is er een nieuwe whitewash vloer gelegd, het kassablok is vernieuwd, zodat je nog sneller en uitgebreider geholpen wordt. Daarnaast zijn ook de meubels vervangen door strakke blokken, waarop de trends overzichtelijk gepresenteerd worden. Bij Omoda Bergen op Zoom vind je een ruim aanbod van de leukste damesschoenen, herenschoenen, kinderschoenen, tassen en accessoires van veel bekende merken.

In de online shop van Omoda zie je direct of jouw favoriete paar op voorraad is in de winkel. Ook is het mogelijk om items te reserveren, zodat je ze altijd kan passen als je langskomt. En ben je niet thuis om je pakket in ontvangst te nemen? Afhalen kan nu ook tijdens openingstijden in een Omoda-winkel naar jouw keuze.  

Wil je een bestelling retour sturen? Dat kan natuurlijk via het retourproces, maar je mag de items ook in deze Omoda-winkel afgeven. Je krijgt het door jou betaalde bedrag dan zo snel mogelijk teruggestort op je rekening. Dan kan je meteen dat andere, leuke paar in de winkel passen.