Voor 22:00 besteld, morgen in huis*
Gratis verzending
Gratis terugsturen
Achteraf betalen mogelijk
Inklappen
Voor 22:00 besteld, morgen in huis*

Morgen nieuwe schoenen of een eye-catching accessoire nodig? Geen probleem – we zijn er de volgende dag al.

Gratis verzending

Gratis verzending vanaf EUR 50,- en altijd gratis met een Club-Omoda account.

Gratis terugsturen

Terugsturen bij Omoda is altijd gratis. Dat kan in de Omoda-winkel in Antwerpen of bij een Bpost punt bij jou in de buurt.

Achteraf betalen mogelijk

Betaal tot 14 dagen achteraf met AfterPay. Eenvoudig met één klik.

Satorisan

Satorisan weet in iedereen - oud, jong, man of vrouw - het beste boven te halen. De merknaam is Japans voor vrede en harmonie. De modellen zijn een geschenk voor je voeten. En dat niet alleen: trek ze aan, en ze worden alleen maar mooier...
null

Filters

Toon meer filters

Satorisan tovert een instant lach op je gezicht!

Satorisan is werkelijk een fantastisch label voor de hele familie. Met de modellen uit de collectie kan iedereen rekenen op extreem comfortabele schoenen, die ook nog eens aantrekkelijk ogen en zeer trendy zijn. Satorisan is er voor vrouwen, mannen, meisjes en jongens die houden van schoenen met een karakter. De Satorisans zijn namelijk sneakers en boots die echt speciaal zijn, het zijn moderne schoenen zonder alleen simpelweg de trends na te jagen. Bij deze collectie komt ook een stuk traditioneel vakmanschap om de hoek kijken, hoogwaardige materialen en industriële efficiënte. Satorisan is in 2010 opgericht door een team van echte professionals uit de schoenenindustrie en deze kennis en ervaring zie je terug bij ieder model. De pijlers van Satorisan Satorisan wil dat mensen zich goed voelen. Volgens hen begint dat met je schoenen en eindigt het met het waarderen van iedere ervaring in je leven. Volgens de ontwerpers van het label kunnen we geluk vinden in iedere stap die we zetten. Daarom hebben zij een aantal pijlers, die de inspiratie zijn voor het merk. Allereerst de balans en het evenwicht, maar ook eerlijkheid en respect voor het leven en de dragers van hun schoenen. Kwaliteit en comfort, die zorgen voor een schoen met een ziel. De laatste twee pijlers zijn liefde en zorg en we kunnen wel stellen dat je kunt zien dat deze pijlers gebruikt zijn bij het vervaardigen van de schoenen. Comfort is belangrijk Neem eens een kijkje bij de schoenen van Satorisan. De vele modellen hebben allemaal hun eigen kenmerken die zo bepalend zijn voor het label. Stuk voor stuk zijn ze uiterst comfortabel en fraai om te zien. Het is fijn om te weten dat de schoenen alleen maar mooier worden tijdens het gebruik.