Kickers schoenen

Kickers schoenen

Het symbool van Kickers is een rode en groene stip, ooit geïnspireerd op een stoplicht. Een lang verhaal. Wat vaststaat is dat deze schoenen wat ons betreft zeker het groene licht krijgen. 

  • Winnaar Becommerce 2017
  • Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Gratis retour
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Veilig online shoppen
Recent bekeken

Kickers Schoenen

Het begon allemaal in 1970 toen Daniel Raufast, de ontwerper van KICKERS ging bedenken om door middel van kleding de manier van leven te kunnen uiten. Dag na dag was een jonge generatie vol energie bezig met het ontwikkelen en bedenken van een originele manier van het leven. De sleutelwoorden van deze jonge generatie en hun manier van leven zijn: onafhankelijkheid, optimisme, fantasie & vrijheid. Deze gedachten verwerkte ze in hun praktische en kleurrijke kleding. Alleen een ding ontbrak aan hun fantasie volle en creatieve uitstraling: schoenen. Ze ontwierpen dat zelfde jaar nog een schoen genaamd KICKERS. De naam is gebaseerd op het Engelse woord ‘KICK’ en om het meer Amerikaans te laten klinken plakten ze er ‘ers’ aan. Zowel vroeger als vandaag zijn KICKERS schoenen sterk, praktisch en comfortabel.

Maak kans op 50,- shoptegoed schrijf je nu in!

Schrijf je in voor de Omoda-nieuwsbrief en ontvang info over new arrivals, trends en aanbiedingen. Je wekelijkse update about shoes.

Ik ontvang graag de nieuwsbrief voor:

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.be maakt gebruik van cookies