Gratis verzending
100 dagen bedenktijd
Achteraf betalen mogelijk
Gratis terugsturen
Inklappen
Gratis verzending

Gratis verzending vanaf EUR 50,- en altijd gratis met een Club-Omoda account.

100 dagen bedenktijd

Wat langer nodig om te beslissen? Je bestelling mag tot 100 dagen ongedragen retour – kosteloos natuurlijk.

Achteraf betalen mogelijk

Betaal tot 14 dagen achteraf met AfterPay. Eenvoudig met één klik.

Gratis terugsturen

Terugsturen bij Omoda is altijd gratis. Dat kan in de Omoda-winkel in Antwerpen of bij een Bpost punt bij jou in de buurt.

Cruyff Classics jongens kinderschoenen

Uiteraard zijn zelfs de jongste jongens in België bekend met de Nederlandse wereldvoetballer van Ajax ‘Johan’. Ze zullen zich dus erg aangesproken voelen door deze sportieve kinderschoenen van Cruyff Classics. 
Jongens

We hebben op dit moment geen Jongens Schoenen met de toegepaste filters.

Filters

Cruyff Classics jongensschoenen zijn speels & super comfortabel

Cruyff Classics weet pas echt wat de jongens van nu willen. Jongensschoenen die lekker stoer en sportief zijn en natuurlijk van grote klasse zijn. Met Cruyff kun je rondrennen, spelen en ben je de coolste van de school! Wat zijn we ongelofelijk trots op deze fantastische jongensschoenen van het sportieve en elegante merk Cruyff Classics. Dit op en top sportmerk dat ook prachtige jongensschoenen voor netjes heeft, dragen wij al tijdenlang een warm hart toe. We laten je dan ook graag kennismaken met deze geweldige nieuwe collectie jongensschoenen. Dit is namelijk Cruyff Classics op zijn best. Eind jaren ’70 van de vorige eeuw zijn Johan Cruijff en zijn goede vriend (de fashion designer Lazzarinni) begonnen met het ontwikkelen van functionele en elegante sportswear. Cruyff Classics staat op dit moment zowel bekend om zijn prachtige kleding als zijn schitterende footwear. Deze trendy jongens sneakers zijn daarvan een uitstekend voorbeeld. Hiermee maak je de blits en ben je iedereen te snel af. Stijlvol, elegant, uniek, comfortabel en van zeer hoogwaardig niveau. Precies zoals men het in den beginne voor zich zag. Je vindt er voor ieder wat wils. De sportieve en innovatieve uitstraling van al deze Cruyff Classics spreekt vele sportliefhebbers enorm aan. De exemplaren zijn uitstekend te combineren met iedere sportoutfit. Maar ook onder een wat nettere outfit doen deze jongensschoenen het prima. Je maakt hoe dan ook een statement met deze Cruyff Classics modellen. Je vindt hier vele verschillende typen, het aanbod jongensschoenen is erg breed. Sla daarom nu je slag en ervaar zelf wat het is om er sporty chic bij te lopen. Sporty chic is dé trend van dit moment. Daar wil je bij zijn.