Gratis verzending
100 dagen bedenktijd
Gratis terugsturen
Achteraf betalen mogelijk
Inklappen
Gratis verzending

Gratis verzending vanaf EUR 50,- en altijd gratis met een Club-Omoda account.

100 dagen bedenktijd

Wat langer nodig om te beslissen? Je bestelling mag tot 100 dagen ongedragen retour – kosteloos natuurlijk.

Gratis terugsturen

Terugsturen bij Omoda is altijd gratis. Dat kan in de Omoda-winkel in Antwerpen of bij een Bpost punt bij jou in de buurt.

Achteraf betalen mogelijk

Betaal tot 14 dagen achteraf met AfterPay. Eenvoudig met één klik.

CYCLEUR DE LUXE Heren

De schoenenmode van Cycleur de Luxe voor heren is het beste te omschrijven als een classy combinatie tussen sportief en casual. Met kleuren als cognac, donkerrood en donkerblauw en een trendy design kom je altijd hip voor de dag.
Heren

Filters

Toon meer filters

Cycleur de Luxe: voor heren die houden van sportief & chic

Wielersport is hot. Mogelijk ben ook jij een van die sportieve heren, die fietsend aan hun conditie werken of regelmatig een uitdagende tour maken. Wanneer je je sportieve voorkeuren door wilt laten klinken in je schoenenkeuze, ben je bij het Belgische Cycleur de Luxe aan het juiste adres. Dit merk startte in 2011, toen schoenendistributeur en amateurwielrenner Patrick Vanneste de wielersport met de mode verbond. Sindsdien geeft hij modebewuste heren de mogelijkheid zich voort te bewegen op herenschoenen, die zowel exclusiviteit, als sportieve chic uitstralen. Cycleur de Luxe is een ode aan de wielersport. De bedenker van Cycleur de Luxe liet zich inspireren door de zogenaamde Flandrien, een aanvallende wielrenner die continu zijn grenzen oprekt. Die beweging typeert ook Cycleur de Luxe. Het merk gebruikt nostalgische wielersportelementen uit de jaren vijftig en beweegt mee met haar tijd, door die met  heldere, trendy kleuren te combineren. Alle modellen uit de collecties voor heren zijn zowel modern en exclusief, als van een hoge kwaliteit en ze voldoen aan de behoeften van de sportieve, eigentijdse drager. Of je nu een wielersportbeoefenaar bent of je aangetrokken voelt tot de actieve lifestyle waar Cycleur de Luxe voor staat: dit merk levert je topkwaliteit. De collecties voor heren vind je bij Omoda, zowel in de online shop als in de filialen.