Omoda Middelharnis

Middelharnis heeft een oud centrum met een naar verhouding groot winkelaanbod. Omoda vestigde zich in 1987 aan D’n Diek; het winkelcentrum van Middelharnis. Naast Omoda hebben zich hier al heel wat mooie modezaken en leuke boetiekjes gevestigd, wat het winkelen in Middelharnis erg leuk maakt.

Middelharnis
Omoda vind je in het midden van de winkelstraat. Net als alle andere winkels van Omoda is deze vestiging stijlvol en strak ingericht; vol met de mooiste collectie schoenen, tassen en accessoires. Er staat zes dagen in de week een deskundig verkoopteam voor je klaar, die je met veel enthousiasme helpt bij het vinden van je nieuwe favorieten schoenen.

Openingsuren

Maandag: 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 09.30 - 18.00 uur
Woensdag: 09.30 - 18.00 uur
Donderdag: 09.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 09.30 - 21.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.30 uur
Zondag: Gesloten

Toon routebeschrijving

Collectie
Winkel
  • Accessoires
  • Accessoires
  • Accessoires

Vooral in de zomermaanden is Middelharnis erg in trek bij lokale bewoners maar ook bij toeristen. Bezoekers brengen graag hun tijd door in het gezellige centrum van Middelharnis; op het terras én om te shoppen. Als je een keer in de buurt bent, aarzel dan niet om binnen te lopen. Onze deuren staan altijd voor je open.

In de online shop van Omoda zie je direct of jouw favoriete paar op voorraad is in de winkel. Ook is het mogelijk om items te reserveren, zodat je ze altijd kan passen als je langskomt. En ben je niet thuis om je pakket in ontvangst te nemen? Afhalen kan nu ook tijdens openingstijden in een Omoda-winkel naar jouw keuze.  

Wil je een bestelling retour sturen? Dat kan natuurlijk via het retourproces, maar je mag de items ook in deze Omoda-winkel afgeven. Je krijgt het door jou betaalde bedrag dan zo snel mogelijk teruggestort op je rekening. Dan kan je meteen dat andere, leuke paar in de winkel passen. 

 

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.be maakt gebruik van cookies