Bunnies

Bunnies

Bunnies is weer zo’n typisch merk voor Kids dat kennis in huis heeft die teruggrijpt naar een paar eeuwen terug. Bij dit merk weet men uitstekend wat een kinderproduct ideaal maakt om te kopen.  

De mooiste Bunnies voor de allerkleinsten

Bunnies is een Nederlands merk dat sinds de jaren 70 van de vorige eeuw razend populair was onder jong en oud. Naarmate de tijd vorderde, verschoof de aandacht steeds meer naar schoenen voor kinderen. Zeker de kinderschoenen van Bunnies zijn daarom ongekend populair. Ze zijn zelfs in het buitenland verkrijgbaar. De schoenen van dit merk staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, een aantrekkelijk design en een scherpe prijs. In de schoenen van dit merk kan je kindje voor het eerst leren lopen. Er zijn zowel meisjesschoenen als jongensschoenen verkrijgbaar. Ook als deze ouder geworden is, heeft Omoda altijd de juiste Bunnies voor hem of haar in het assortiment.

Door schoenen van Bunnies te bestellen in onze online shop, profiteer je direct van diverse voordelen. Je kiest namelijk niet alleen voor kwaliteit en een paar kleurrijke schoenen, maar met deze schoenen kom je ook altijd trendy voor de dag. Het zijn daarom elke dag weer je beste vrienden, waar je ook naartoe gaat. Door een bestelling te plaatsen in onze online shop, ben je verzekerd van een duurzame aankoop. Omoda biedt gratis verzending voor bestellingen boven de EUR 50,-. Des te meer reden om eens een kijkje te nemen in ons uitgebreide assortiment met schoenen van het merk Bunnies.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.be maakt gebruik van cookies