Omoda Distributie

Het distributiecentrum is gevestigd aan de rand van Zierikzee en dus een zeer makkelijke uitvalsbasis voor de bevoorrading van al onze winkels. Zierikzee is een oud en mooi stadje dat zeker een bezoekje waard is, als je een keer in de buurt bent. Er is tevens een winkel van Omoda in Zierikzee gevestigd.

Distributie
Vanuit deze locatie wordt alle distributie van en naar de filialen gerealiseerd. Het distributiecentrum heeft de capaciteit om 200.000 paar schoenen op te slaan. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat elke dag de winkels weer worden aangevuld met schoenen, tassen en accessoires. Op deze manier zijn de winkels altijd voorzien van de nieuwste collectie. Tevens worden vanuit hier alle online bestellingen verzonden naar de klanten.

Openingsuren

Maandag: 09.00 - 22.00 uur
Dinsdag: 09.00 - 22.00 uur
Woensdag: 09.00 - 22.00 uur
Donderdag: 09.00 - 22.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur
Zondag:

Gesloten

Toon routebeschrijving

Collectie
Winkel
  • Accessoires
  • Accessoires

Het distributiecentrum zit tegenwoordig, inclusief magazijn en hoofdkantoor in het nieuwbouwpand aan de rand van Zierikzee, langs de provinciale weg richting de Zeelandbrug. Door meerdere vernieuwingen in het nieuwe pand kunnen we je de beste service verlenen en zullen onze verschillende afdelingen beter samen kunnen werken.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.be maakt gebruik van cookies