Voor 22:00 besteld, morgen in huis*
Meer dan 8000 schoenen
Gratis verzending* en retour
Achteraf betalen mogelijk
Inklappen
Voor 22:00 besteld, morgen in huis*

Morgen nieuwe schoenen of een eye-catching accessoire nodig? Geen probleem – we zijn er de volgende dag al.

Meer dan 8000 schoenen

Ontdek ons grote assortiment met meer dan 250 topmerken!

Gratis verzending* en retour

Gratis verzending vanaf € 50,- of altijd gratis met een account. Retourneren is altijd gratis.

Achteraf betalen mogelijk

Betaal tot 21 dagen achteraf met Klarna. Eenvoudig met één klik.

Omoda's corona-maatregelen

 

Hé shoelover, vanwege het coronavirus treffen ook wij onze voorzorgsmaatregelen. Het zijn vreemde tijden en we vinden het ontzettend spijtig dat we jou niet onze gangbare service kunnen bieden. Maar voorzichtigheid is natuurlijk het allerbelangrijkste, zodat de risico’s voor ieders gezondheid zoveel mogelijk beperkt worden. 

We hebben als Omoda continu overleg over de maatregelen die we treffen en of die nog passen bij de situatie. Het is dus mogelijk dat er dingen veranderen. Daarvan houden we jou uiteraard zo goed mogelijk op de hoogte. Hier lees je het antwoord op de meestgestelde vragen: 

Is het Omoda-filiaal in Antwerpen geopend? 

De winkel in Antwerpen is momenteel geopend. Onze Nederlandse winkels zijn wel gesloten omdat de maatregelen in Nederland anders zijn dan in België. 

Is online bestellen bij Omoda veilig? 

Ja, je kunt met een gerust hart online bestellen. De Nationale Veiligheidsraad geeft aan dat de kans klein is dat je ziek wordt als je spullen of oppervlakken aanraakt of vastpakt, zoals post of pakketjes. De kans wordt nog kleiner als je regelmatig je handen wast en voorkomt dat je na het aanraken met de handen in het gezicht komt. Desondanks dragen al onze medewerkers in het distributiecentrum handschoentjes en wordt er meerdere keren per dag extra schoongemaakt om de hygiëne te waarborgen. Daarnaast houden al onze medewerkers zich aan de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad, zoals 1,5 tot 2 meter afstand houden tot collega’s. Ook de pakketbezorgers van Bpost vermijden fysiek contact en houden gepaste afstand. Hier lees je meer over de corona-maatregelen die Bpost treft. 

Ik kan mijn pakket niet ophalen vanwege quarantaine, wat nu? 

Heb je een bestelling bij een afhaalpunt laten bezorgen, maar ben je niet in de gelegenheid om deze op te halen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We laten je pakketje dan retourneren en versturen het vervolgens naar jouw huisadres op een moment dat voor jou uitkomt.  

Ik kan mijn pakket op dit moment niet retourneren vanwege quarantaine, wat nu? 

Geen zorgen, we hebben een retourtermijn van 100 dagen. Wil je toch even overleggen met onze klantenservice, neem dan contact met ons op. 

Heeft het coronavirus invloed op Omoda’s levertijden? 

Bpost bezorgt zoveel mogelijk via de standaard levertijden. Meer informatie daarover vanuit Bpost vind je hier.

Heb je meer vragen over onze corona-maatregelen of over een ander onderwerp? Neem dan contact op met onze klantenservice. Laten we samen het beste ervan maken! Bedankt alvast voor je begrip.

Neem contact op

Boek online een personal shopper