Van Bommel accessoires

Van Bommel accessoires

Al vele jaren maakt Van Bommel accessoires van absolute topkwaliteit. Geen wonder dat mensen die eenmaal voor dit merk kiezen, vaak hun leven lang trouw blijven. Ze zijn altijd stijlvol, elegant en overal mee te combineren.

  • Winnaar Becommerce 2017
  • Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Gratis retour
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Veilig online shoppen
Recent bekeken

Koninklijke accessoires van Van Bommel

Van Bommel accessoires zijn absoluut van de hoogste kwaliteit. Zeg nu zelf; het lukt niet al te veel bedrijven om hofleverancier bij Koninklijke beschikking te worden. Het is Van Bommel wel gelukt, maar dit is ook zeker niet van de ene op de andere dag gegaan. Het Nederlandse bedrijf werd opgericht in 1734 en behoort daarmee zonder meer tot de oudste modemerken ter wereld. De accessoires van het merk zijn van begin af aan populair geweest, en dan moet er toch uitgegaan worden van een begintijd waarin machines nog niet bestonden. Handwerk was de sleutel tot succes voor Van Bommel; het bedrijf dat in 1952 door de Koningin werd aangewezen als hofleverancier.

Accessoires van de hoogste kwaliteit, met een exclusieve uitstraling en een perfecte afwerking. Daar staat Van Bommel voor. In 1996 zorgde de vader van Floris van Bommel, die tot de negende generatie behoort, voor een extra lijn als toevoeging op het reguliere merk. De collectie, die de volledige naam van Floris draagt, is een nieuwe telg om trots op te zijn. De rijke geschiedenis van dit merk uit zich in prachtige accessoires, zoals riemen en zelfs schoenveters. Wie zoekt naar unieke accessoires van koninklijke kwaliteit zit absoluut goed bij de collectie accessoires van Van Bommel. Natuurlijk kun je ook deze royal collection vinden bij Omoda.

Maak kans op 50,- shoptegoed schrijf je nu in!

Schrijf je in voor de Omoda-nieuwsbrief en ontvang info over new arrivals, trends en aanbiedingen. Je wekelijkse update about shoes.

Ik ontvang graag de nieuwsbrief voor:

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.be maakt gebruik van cookies