Shoppingbag 0,00 EUR
 Betaal achteraf
 Gratis retour
 Gratis bezorgd vanaf EUR 50,-
 levering 2-3 werkdagen
 30 dagen bedenktijd

UGG schoenen

UGG schoenen

  • Betaal achteraf
  • Gratis retour
  • Gratis bezorgd vanaf EUR 50,-
  • levering 2-3 werkdagen
  • 30 dagen bedenktijd
  • veilig online shoppen

Ugg Schoenen

Het kwaliteitsproduct Ugg schoenen heeft een lange historie. Het model van de laarzen van Ugg gaat terug tot de Eerste Wereldoorlog. Piloten droegen de met vachtgevoerde laarzen om hun voeten warm te houden. De naam Ugg komt tegelijkertijd ook uit deze periode. Men noemde de laarzen Ugg, wat stond voor uggly boots.

Midden jaren \'70 werden de Ugg boots vooral gezien bij Australische surfers, die de laarzen gebruikte na het surfen om hun voeten warm te houden. Hierop volgde de introductie van deze laarzen in de V.S. De naam werd geregistreerd en het exclusieve schoenenmerk was een feit.

Inmiddels is het merk Ugg uitgegroeid tot één van de bekendste schoenenmerken ter wereld. Door het schapenleer en het schapenwol houden de laarzen je voeten warm. Het beste is om met jeblote voeten in de Ugg laarzen te gaan voor een extra goed isolerend effect. De dameslaarzen zijn online te verkrijgen bij OMODA schoenen.

Maak kans op 50,- shoptegoed schrijf je nu in!

Schrijf je in voor de Omoda-nieuwsbrief en ontvang info over new arrivals, trends en aanbiedingen. Je wekelijkse update about shoes.

Ik ontvang graag de nieuwsbrief voor:

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.be maakt gebruik van cookies