Get graphic

Grafische prints zijn dé trend dit seizoen. Designers brengen massaal een ode aan het black & white silhouet in allerlei motieven.

Bekijk hier alle zwart-wit schoenen

Als je ergens een statement mee maakt, dan is dat wel de grafische trend. Geometrische motieven en abstracte lijnen zijn hot. Dat deze trend mega populair is in modeland is wel duidelijk. Maar hoe vertaal je deze trend naar je schoenen? Door je outfit simpel te houden met een silhouet in zwartwit worden Monochrome-schoenen vanzelf de eyecatcher van je look. Draag daarbij zilveren accessoires en een zwarte of witte tas om het helemaal af te maken.

Je denkt misschien dat dit een niet opvallende trend is voor de lente, maar niks is minder waar. Zwart en wit zijn tijdloos en mogen altijd. Zwart is sensueel en klassiek, wit is fris en puur. Met deze trend breng je dus het beste samen.

Zwart en wit zijn al jaren geliefd, dus wat maakt deze lente-trend zo bijzonder? Het is eenvoudig, krachtig en stijlvol. Durf te experimenteren en ga los met de grafische prints.

Het kan bijna niet misgaan. Als je maar kiest voor een outfit die mooi staat en die van de juiste materialen is gemaakt. Is het net iets te simpel door de eenvoudige kleuren? Kies dan voor detail en accessoires die je look kracht geven. Voeg net dat beetje kleur toe in de vorm van een oranje lipstick en matching nagellak. Een zilveren of gouden accessoire en een goede tas voegen luxe toe aan je outfit. Zwart en wit zijn de beste combi, geen duo is zo sterk als zwart en wit.

Reacties
Nog geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reageer
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.be maakt gebruik van cookies