Sperry

Sperry

Sperry is méér dan een merk. Het is een lifestyle voor iedereen die het gevoel van de zee kan waarderen. In Amerika is het merk sinds 1935 al niet meer te stuiten, nadat het de eerste bootschoen lanceerde. Nu ook verkrijgbaar bij Omoda!

  • Winnaar Becommerce 2017
  • Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Gratis retour
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Veilig online shoppen
Recent bekeken

Sperry: instappen & wegwezen!

Het merk ging met Paul Sperry van start in 1935. Het kende zijn oorsprong in Amerika maar reisde de wereld rond en belandde ook in onze contreien. Heb je nog geen paar van deze supercomfy instappers in de kast staan? Dan is het hoog tijd om je in de Omoda online shop een paar aan te schaffen en aan je eigen Sperry Top-sider journey te beginnen.

Sperry gaat perfect samen met een relaxte lifestyle. De schoenen roepen een gevoel van vakantie op en zijn erg geliefd bij zeilers vanwege hun goede grip op een glad dek. Ze passen natuurlijk evengoed bij andere activiteiten in je vrije tijd. En die hoeven zich heus niet op of aan het water af te spelen. Met Sperry aan je voeten draag je een tijdloze klassieker die er seizoen na seizoen weer in slaagt om moeiteloos samen te smelten met het modebeeld. De traditionele modellen zijn in het blauw en het bruin verkrijgbaar. Daarnaast vind je in de collectie heel wat exemplaren in seizoensgebonden tinten en materialen. Bij Sperry zit men zeker niet om een kleurtje verlegen. Men deinst niet terug van felroze, blinkend zilver en vlotte prints. Watersporter of niet, met Sperry geniet je van een hot merk en coole bootschoenen.

Maak kans op 50,- shoptegoed schrijf je nu in!

Schrijf je in voor de Omoda-nieuwsbrief en ontvang info over new arrivals, trends en aanbiedingen. Je wekelijkse update about shoes.

Ik ontvang graag de nieuwsbrief voor:

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.be maakt gebruik van cookies