Panama Jack schoenen

Panama Jack schoenen

Ben je op zoek naar stoere schoenen tegen een aantrekkelijk prijs? Bekijk dan snel dit assortiment van Panama Jack. We hebben vele uitvoeringen in het assortiment. Bekijk zie allemaal hier.

  • Winnaar Becommerce 2017
  • Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Gratis retour
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Veilig online shoppen
Recent bekeken

Panama Jack Schoenen

Met een natuurlijk en stijlvol design zijn de Panama Jack schoenen en laarzen gemaakt om te lopen, geheel volgens de Engelse slogan van Panama Jack: “Created to walk”. Panama Jack is een Spaans merk en de Panama Jack schoenen en laarzen zijn bij uitstek geschikt voor iedereen die op een natuurlijke manier wil leven en het avontuur van het leven ook elke dag wil beleven.

De Panama Jack schoenen werden aan het einde van de jaren tachtig geboren in Spanje. De basis van de schoenen en laarzen van Panama Jack is altijd het plezier van het lopen geweest. Ook nu nog staat dit gegeven voorop bij elk paar schoenen of laarzen dat onder de naam Panama Jack wordt uitgebracht. Dat zorgt elke keer weer voor het gevoel heerlijk te lopen, een vaste waarde en de reden dat de Panama Jack schoenen een trouwe schare dragers hebben.

De schoenen en laarzen van Panama Jack zijn het best te omschrijven als stoer en onafhankelijk. Daarbij zijn ze immers van hoge kwaliteit en zeer comfortabel. De schoenen en laarzen van Panama Jack zijn zowel voor vrouwen als voor mannen die prijs stellen op een natuurlijke stijl en hoge eisen stellen aan comfort, duurzaamheid en kwaliteit.

Maak kans op 50,- shoptegoed schrijf je nu in!

Schrijf je in voor de Omoda-nieuwsbrief en ontvang info over new arrivals, trends en aanbiedingen. Je wekelijkse update about shoes.

Ik ontvang graag de nieuwsbrief voor:

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.be maakt gebruik van cookies