Shoppingbag 0,00 EUR
 Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis*
 Gratis verzending vanaf EUR 50,-
 Gratis retour
 Achteraf betalen mogelijk
 30 dagen bedenktijd

Bisgaard

Bisgaard meisjes

Bisgaard is een merk waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ze hebben een uitgebreide collectie voor hippe meisjes waarbij ieder product zorgvuldig wordt gezocht naar uitstekende kwaliteit, goede pasvorm en unieke designs.

  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Gratis retour
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd
  • veilig online shoppen
Laatst bekeken

Bisgaard: wat ouders én meisjes willen

Als ouder wil je graag dat de voeten van je kinderen goed ondersteund worden.  Je kinderen hebben hun eigen voorkeuren, en vooral meisjes willen niet uit de toon vallen. Het Deense Bisgaard maakt de keuze voor jou en je dochter wel heel eenvoudig. Dit door modellen voor meisjes te bieden, die zowel voldoen aan jouw hoge kwaliteitseisen, als aan hetgeen je dochter als hip ervaart. Bisgaard is gestart in 2005 en het succesvolle product van een samenwerking tussen twee partners, die kwaliteit, creativiteit en innovatie hoog in het vaandel dragen. De meisjesschoenen zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook vervaardigd uit natuurlijke materialen. Het zijn producten van Portugees vakmanschap, die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en een authentieke, vlotte uitstraling hebben.

Dat kwaliteit niet ten koste hoeft te gaan van kleur, zie je alleen al wanneer je de regenlaarzen van Bisgaard bekijkt. Deze worden aangeboden in een aantal frisse tinten, en ook een dierenprint behoort tot de opties. Voor meisjes die graag hip en stoer of damesachtig voor de dag komen, heeft Bisgaard trendy laarzen die geheel uit leer vervaardigd zijn. Daarmee doet je dochter helemaal mee met andere meisjes én met haar moeder. Bisgaard heeft een collectie voor meisjes waar iedereen blij van wordt. Je koopt deze in de online shop of in één van de winkels van Omoda.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.be maakt gebruik van cookies