Jochie

Jochie

De artikelen van Jochie zijn weer te bestellen in onze shop. De trendy modelletjes van dit merk hebben een uitstekende pasvorm en zijn van goede kwaliteit. Ideaal voor kids!

Een prachtige collectie van Jochie speciaal voor jou

Shop de meeste kekke modelletjes van Jochie online. Een model voor elk kind en een ontwerp dat past bij iedere fase van het groot worden. Zijn de eerste stapjes nog niet aan de orde? Dan zijn de leuke babyschoentjes de oplossing. Dit schoentje geeft ze alle ruimte om de wereld van het staan te ontdekken. Probeert de kleine voorzichtig aan te lopen? Dan is het tijd voor iets meer steun. Zijn de voetjes veel in de weer, omdat je kind zelfstandig loopt? Ga dan voor de versie met de stevigere zool. De designers van Jochie denken aan alle belangrijke stappen in het leven van je kids.

De vrolijkste en hipste designs voor jongens, maar ook voor meisjes. Niet alleen de stoere boys komen aan bod, want de creaties voor de mini-ladies zijn in één woord: lief. Allebei de collecties hebben de leukste kleuren, ieder detail is perfect en voor de kleine mannen is er veel stoer materiaal. Kijk snel voor de beste pasvorm, kwaliteit en look bij de items van Jochie. Dan lopen ze er verantwoord en helemaal hip bij.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.be maakt gebruik van cookies