Trendalert: 3x animalprints

Trendalert: 3x animalprints
Dierenprint is helemaal hot. In welk team zit jij?

Het is tijd om eens niet op safe te spelen. Stap uit je comfort zone, laat al het zwart even voor wat het is en maak kennis met de populairste dierenprints van het seizoen.

De koploper: luipaardprint

Van een tikkeltje pikant, naar geheel geaccepteerd en een ware favoriet. Hordes fans dragen dit gevlekte printje maar al te graag. Daar waar vroeger maar één groep voorstander was, is tegenwoordig bijna heel team anti-luipaardprint omgeturnd. We. Want. Luipaardprint! En niet zo’n beetje ook. Begonnen met een klein accentje? Grote kans dat jij net als zovelen besmet bent nu. Van een klein tasje naar een volledige maxi-dress en van een neusje luipaard naar een volledige laars. Begrijpelijk, want alle vooroordelen zijn passé. We. All. Want. Luipaardprint! En het liefst van top tot teen.

Enkellaarsjes van Paul Green en de Legend-portemonnee.

De gevreesde nummer 2: slangenprint

Deze print gaat zo'n zelfde slag maken als de panterprint. Nu kijken mensen er nog wat onwennig naar. Misschien zelfs wat afkeurend. Maar vergeet niet hoe je voorheen ook naar de panterprint keek. Neem het prettige dierenhuidje eens goed in je op. De mooie kleursamenstellingen, het glimmende leer en het speciale patroontje. Grote kans dat er nu iets gaat branden. Een kleine vonk die is aangewakkerd en vanaf nu gaat vlammen. Totdat er straks een heel kampvuur aan slangenprintliefde in je buik ontstaat en jij je ook in dit fijne printje wilt onderdompelen. Wees gewaarschuwd.   

De favoriet uit de collectie van Via Vai.

Altijd goed: krokodillenprint

Croco is anders dan de andere dierenprints. Iedereen is team croco. Over croco bestaat geen twijfel, onbegrip of miscommunicatie. Krokodillenprint gaat al jaren mee. Bij de een in de vorm van schoenen, bij de ander al jaren aan de pols als horlogeband. Voor iedereen die dierenprints nog een beetje next level vindt, is croco de oplossing. Subtiel en bescheiden, maar net dat beetje extra wat glad leder wel eens kan gebruiken. Doe je hier graag nog een schepje bovenop? Ga dan voor een uitvoering van dit printje in lakleer of een spetterende kleur.

Croco accessories are the best!

Kun je geen genoeg krijgen van deze fijne printjes? Bekijk dan de hele beestachtige collectie hier: 

Animalprint